08 july 2015, 10:10 Sport views 5965
Tenismanul Radu Albot a învins în primul meci de la Liberec
Photo: facebook.com/RaduAlbot
08 july 2015, 10:10 Sport views 5965

Tenismanul Radu Albot a învins în primul meci de la Liberec

Tenismanul moldovean Radu Albot l-a învins ieri pe spaniolul Jose Checa-Calvo (6-2, 3-1, abandon) în primul meci disputat la turneul internațional din seria Challenger de la Liberec (Cehia), relatează MOLDPRES.

Victoria repurtată l-a calificat în optimile competiției unde va juca în seara zilei cu Juan Ignacio Londero (Argentina). Partenerul său de întrecere ocupă locul 332 în clasamentul mondial. Radu Albot se situează pe poziția a 99-a în acest top.

Performanța respectivă a fost fixată la începutul acestei săptămîni.

Tenismanul a declarat la conferința de presă de la Chișinău, consacrată calificării lui în Top-100 că principalul turneu al anului va fi pentru el US Open (SUA). "Acesta este concursul meu preferat. Sper mult să iau startul de pe tabloul principal, evitînd faza calificărilor. Deocamdată ocup locul doi în rîndul jucătorilor cu drept de a accede pe tabloul principal", a declarat Radu Albot.

Turneul US Open se va desfășura în perioada 31 august – 13 septembrie.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. El a cîștigat în cariera sa 16 turnee internaționale de simplu și 16 la dublu.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Radu Albot , tenis , sport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
78 locuitori

Slobodca este un sat din cadrul comunei Ruseni, raionul Edineţ. Satul este situat la 7 km de orașul Edineț și la 213 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 78 de oameni. Satul Slobodca a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.