08 june 2015, 17:06 Sport views 7773
Luptătorii moldoveni au obținut 4 medalii la Europenele de cadeți
08 june 2015, 17:06 Sport views 7773

Luptătorii moldoveni au obținut 4 medalii la Europenele de cadeți

Luptătorii moldoveni de stil liber au cucerit ieri două medalii de argint și două de bronz la Campionatul European de cadeți, care se desfășoară la Subotica (Serbia), relatează MOLDPRES.

Pe treapta a doua a podiumului de premiere au urcat Petru Crăciun (50 kg) și Ion Șoiliță (54 kg). Posesori ai distincțiilor de bronz au devenit Nicolae Lesnicov (58 kg) și Ștefan Tonu (63 kg).

În vecinătatea podiumului de premiere (locurile cinci) s-au clasat Nicolae Melestean (46 kg) și Ion Darii (69 kg).

Astăzi în concurs se vor încadra luptătoarele după care vor disputa medaliile competiției luptătorii de stil greco-roman.

Cel mai bun luptător moldovean de stil liber este Petru Marta, care actualmente activează la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv. El este dublu campion european, premiant la Mondiale, campion al Uniunii Sovietice și al Spartachiadei popoarelor din URSS.

Source: www.moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1454 locuitori

Alexanderfeld este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexanderfeld este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de locuitori. Satul Alexanderfeld a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.