07 october 2015, 15:16 Sport views 7916
Boxerii moldoveni au obţinut victorii la Centura de Aur „Nicolae Linca”
Photo: facebook.com
07 october 2015, 15:16 Sport views 7916

Boxerii moldoveni au obţinut victorii la Centura de Aur „Nicolae Linca”

Evoluţie bună pentru boxerii moldoveni la Centura de Aur „Nicolae Linca". Mihail Cvasiuc a obţinut o victorie frumoasă în faţa lui Gabil Mamedov, care reprezintă Rusia la Turneul internaţional găzduit de România, relatează Mesager.

Reprezentantul lotului naţional de box Mihail Cvasiuc (60 kg), care acum doi ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de tineret de la Rotterdam, l-a învins la puncte la turneul de la Craiova pe rusul Gabil Mamedov şi s-a calificat în runda următoare.

Republica Moldova mai este reprezentată de Andrei Zatuşevschi şi Vadim Ivaniuc, care vor intra ulterior în concurs.

Tradiţionalul Turneu internațional de Box Centura de Aur, care poartă numele campionului olimpic Nicolae Linca, a ajuns la ediția a 40-a și se desfăşoară în Sala Polivalentă din Craiova, cu participarea sportivilor din 11 țări.

Source: trm.md

Keywords:

box , sport , turneu , Moldova , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1134 locuitori

Jeloboc este un sat din cadrul comunei Piatra, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1134 de oameni. Satul Jeloboc a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.