15 january 2015, 14:25 Sport views 8596
Moldova a învins Albania în PCE 2016 la futsal
Photo: ipn.md
15 january 2015, 14:25 Sport views 8596

Moldova a învins Albania în PCE 2016 la futsal

Selecţionata de futsal a Moldovei a debutat cu victorie în preliminariile Campionatului European din 2016. „Tricolorii" au dispus cu 4-2 de Albania, într-un meci disputat la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, scrie IPN.

Elevii antrenaţi de Vladimir Vusatîi au marcat câte două goluri în fiecare repriză. Cristian Obadă a înscris o dublă, iar alte reuşite au fost semnate de Sergiu Tacot şi Andrian Laşcu. Albanezii au replicat în două rânduri prin Endrit Kaca. „Sunt mulţumit de prestaţia băieţilor. De asemenea, mă bucură că la meci au venit foarte mulţi spectatori", a declarat la conferinţa de presă selecţionerul Moldovei, Vladimir Vusatîi.

Într-o altă partidă din grupa D, Franţa a surclasat San Marino, scor 5-1. Doar câştigătoarea grupei se va califica în următoarea rundă preliminară, unde îi va avea ca adversari pe Cehia, Slovenia şi Norvegia.

Source: ipn.md

Keywords:

Moldova , Albania , futsal , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1832 locuitori

Bălceana este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1832 de oameni. Satul Bălceana a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.