03 april 2014, 12:33 Sport views 8989
Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România
Photo: unica.md
03 april 2014, 12:33 Sport views 8989

Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România

Nicolae Calancea impresioneaza in România. Portarul moldovean al clubului Ceahlaul si-a ajutat echipa sa scoata un egal in meciul cu Pandurii din campionat. Formatia română este neinvinsa in cele doua partide, in care poarta a fost aparata de Calancea.

Jucatorii lui Ceahlaul au deschis scorul repede in meciul de aseara. Chitosca a marcat dupa o serie de greseli in apararea gazdelor. Gruparea Pandurii a incercat sa egaleze pana la pauza, insa Calancea, fostul portar de la Zimbru Chisinau, a jucat sigur si nu i-a permis adversarului sa inscrie.

In repriza secunda gazdele au continuat sa atace, iar portarul moldovean s-a opus din nou suturilor periculoase. Totusi, in minutul 71 fundasul echipei Ceahlaul a comis un fault in careu asupra adversarului, iar arbitrul a dictat penalty. Calancea a ghicit coltul la sutul lui Dos Santos, insa de aceasta data nu si-a putut ajuta echipa sa evite golul.

Ceahlaul a remizat pe terenul gruparii Pandurii, scor 1 la 1. Acesta a fost al 2-lea meci jucat de Nicolae Calancea pentru echipa din Piatra Neamt, ambele intalniri fiind remize.

Source: protv.md

Keywords:

moldovenii , sport , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.