28 october 2015, 10:51 Kaleidoscope views 13411
28 october 2015, 10:51 Kaleidoscope views 13411

Cauza obezității în Statele Unite: lăcomia


Foto: informing.ru

Problema obezității îngrijoraează de mult timp întreaga lume, în special Statele Unite - liderul de necontestat la acest indicator. Companiile producătoare de alimente, au recunoscut că regula principală în dezvoltarea de produse noi – a face tot posibilul pentru ca produsele alimentare să creeze dependență .

Potrivit experților, produse alimentare au devenit un drog, deoarece în laboratoare speciale sînt create substanțe chimice foarte dulci, foarte sărate. Asemenea mîncare afectează papilele gustative și păcășelte creierul. " Cu toate acestea, senzația de sațietate nu vine și vrei să mînînci tot mai mult.

Kozeina - este o proteină din lapte, care este în sistemul nostru digestiv devine kozomorfină - o substanță similară cu morfina cu privire la efectele de stimulare a creierului și care provoacă o senzație de plăcere .

Mai mult, în SUA nu există limitări privind publicitate băuturilor și produselor alimentare, chiar dacă copiii o privesc.

Trebuie remarcat faptul că unul din trei adulți din SUA este obez, în timp ce 40 % dintre copiii americani - sînt supraponderali. Nu e de mirare că SUA este numit cel mai gras stat din lumea dezvoltată.

Source: informing.ru

Keywords:

SUA , sanatate , alimentatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
296 locuitori

Huzun este un sat din cadrul comunei Micleuşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Strășeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 296 de oameni. Satul Huzun a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.