21 may 2015, 12:19 Kaleidoscope views 18988
21 may 2015, 12:19 Kaleidoscope views 18988

De ce nu vor extratereștrii să intre în contact cu pămîntenii


Foto: incomemagazine.ro

Extratereștrilor nu le place atitudinea omului față de propria lui planetă și de aceea nu intră în contact cu pămîntenii, au explicat oamenii de știință ruși de la Observatorul Pulkovo, din Rusia, citați de incomemagazine.ro.

“Extratereștrii ne văd un fel de idioți, niște creaturi subdezvoltate”, afirmă, spre exemplu, Serghei Smirnov. Faptul că ei nu au intrat în legătură cu noi denotă infantilitatea “inteligenței noastre cosmice”, crede specialistul rus. Întrebat, la o conferință de presă, cum arată acești extratereștri, Smirnov a afirmat, pe un ton cît se poate de serios, că marțienii cu siguranță seamănă cu fotbalistul rus Arșavin după antrenamentele lui din Marea Britanie.

Omul de știință nu exclude, de asemenea, posibilitatea că reprezentanții altor planete s-au separat de Terra cu “un fel de ecran special care protejează întreg Universul”. Un ecran care împiedică, de altfel, orice comunicare cu oamenii. În același timp, afirmă Smirnov, extratereștrii trimit avertismente locuitorilor altor planete, atrăgîndu-le atenția că oamenii sînt periculoși, iar toate cunoștințele care le vor fi încredințate vor fi folosite pentru crearea de arme.

Numeroși ufologi consideră că Pămîntul le-a fost dat oamenilor în arendă, pînă cînd nu vor ajunge la nivelul unor stăpîni cu simțul răspunderii. Dacă oamenii nu vor reuși însă să-și demonstreze capacitatea de a evolua în direcția indicată, extratereștrii îi vor distruge pentru a salva “casa”, adică Terra, scrie presa rusă.

 

Sursa: incomemagazine.ro

Keywords:

om , ozn , extraterestri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.