22 march 2013, 21:02 Kaleidoscope views 9130
22 march 2013, 21:02 Kaleidoscope views 9130

Horoscopul pentru 23 martie 2013



BERBEC: La sfîrşitul acestei săptămîni se anunţă petreceri şi întîlniri romantice. Cheful de aventură este evident, însă ceilalţi s-ar putea să îţi creeze neplăceri. Atenţie că eşti foarte combativ în relaţiile cu persoana iubită sau cu copiii. Controlează-ţi reacţiile şi evită implicarea emoţională în treburile altora. Sînt momente bune pentru a te ocupa de un hobby şi pentru a organiza o petrecere surpriză pentru cei dragi.

TAUR:
La treburile gospodăreşti ai mare succes zilele acestea. Îţi sînt recomandate curăţeniile generale, reparaţiile curente şi reamenjarile spaţiului locativ. Relaţiile cu membrii familiei sînt tensionate şi foarte uşor se pot isca controverse de la lucruri mărunte. În sufletul tău există un soi de tensiune greu de explicat în cuvinte. Rezervă-ţi momente de relaxare, odihnă şi plimbări în aer liber.

GEMENI: Se pare că vei avea de făcut cîteva drumuri pe distanţe scurte în acest week-end. Fie că pleci la rude, fie în scop profesional, ai grijă să verifici toate detaliile. Gîndirea şi comunicare sînt destul de tensionate, de aceea ar fi bine să vorbeşti puţin şi să eviţi discuţiile în contradictoriu. Dacă eşti implicat în vreo formă de instruire, zilele acestea sînt bune pentru a-ţi însuşi noi cunoştinţe şi pentru a-ţi programa alte etape de învăţare.

RAC: Banii şi implicaţiile lor sînt temele principale ale acestui week-end. Ar fi bine să faci un bilanţ al muncii depuse la un serviciu şi banii cîştigaţi de pe urma acestei activităţi. Pe de altă parte, detaşează-te de cotidian şi mergi la cumpărături. În chip misterios, providenţa are grijă să îţi furnizeze resursele necesare la momentul potrivit. Este posibil chiar să primeşti daruri interesante sau o sumă de bani.

LEU: Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptămîni. Mergi la un salon de înfrumuseţare corporală, bucură-te de beneficiile unui masaj sau colindă magazinele în vederea pregătirii garderobei de primăvară. Stările tale de spirit sînt fluctuante şi asta îţi poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Controlează-ţi pornirile şi ocupă-te doar de treburile tale. Oferă ajutor celorlalţi doar cînd aceştia îţi cer.

FECIOARĂ: La finalul acestei săptămîni, sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă, singurătate şi îngrijiri speciale. Sistemul circulator şi inima sînt slăbite, de aceea fii prudent şi evită eforturile de orice fel. Foloseşte remedii naturiste pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece rezultatele ar putea fi compromise. Plimbă-te mai mult în aer liber şi hrăneşte-te corect.

BALANTĂ: Prietenii sînt la mare căutare zilele acestea pentru tine. S-ar putea să te întîlneşti cu unii, însă cu alţii va trebui să discuţi la telefon sau prin e-mail. Informaţiile care se vehiculează în preajmă ta sînt interesante, unele importante, însă selectează totuşi subictele. Este posibil să se ridice tonul în discuţii, de aceea fii prudent. Dozează-ţi vorbele şi evită să îţi divulgi planurile de viitor. Ar fi bine să te îndepărtezi de unele persoane din anturajul tău.

SCORPION: Eşti chemat în luminile rampei la finalul acestei săptămîni. Adună-ţi puterile şi pregăteşte-te serios pentru participarea la evenimente sociale cu multă lume. Imaginea ta în ochii celorlalţi se poate deteriora foarte uşor, de aceea fii prudent. Vorbeşte doar atunci cînd eşti întrebat şi oferă detalii nesemnificative legate de viaţa şi cariera ta profesională. Atenţie la sănătatea segmentelor capului!

SĂGETĂTOR: Spiritualitatea, în toate formele ei, te preocupă în mod special la finalul acestei săptămîni. Sînt momente binevenite pentru a-ţi rafina sufletul şi pentru a te desprinde de cenuşiul cotidian. Citeşte despre cultura altor popoare, programează-ţi călătorii în locuri deosebite sau stai de vorbă cu persoane care locuiesc în afara ţării. Dacă eşti nevoit să te pregăteşti pentru un examen sau interviu, atenţie că mentalul îţi poate juca feste.

CAPRICORN: Eşti preocupat de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Există tensiuni vizavi de acest capitol al vieţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Este nevoie să îţi achiţi facturile, taxele sau alte datorii. Evita împrumuturile sau planurile de învestiţii. Membrii familiei îţi vor da de furcă zilele acestea, aşa încît fii prudent şi tine cont de părerile lor.

VĂRSĂTOR: Relaţiile parteneriale sînt destul de răscolite în acest week-end. Sînt posibile altercaţii cu partenerul de viaţă. Atenţie că din ţînţar se poate face armăsar foarte uşor. Controlează-ţi pornirile şi ascultă ce are de zis celălalt. Traversăm o perioadă în care eşti mai apropiat de prieteni decît de membrii familiei şi asta îi supăra pe aceştia. Selectează-ţi anturajul şi fii mai discret vizavi de viaţa ta privată.

PEŞTI: Munca şi activităţile de rutină sînt preocupările tale de la sfîrşitul acestei săptămîni. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul îţi este destul de obosit. Se pot accentua afecţiunile legate de inimă şi sistem circulator. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte remedii naturiste şi plimbă-te mai mult în aer liber. Atenţie la capitolul financiar! Banii, cum vin, aşa se şi duc.


Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1757
Populația:
3271 locuitori

Filipeni este un sat şi comună din raionul Leova. Filipeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Leova și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3271 de oameni. Satul Filipeni a fost menționat documentar în anul 1757.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.