14 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2594
Horoscopul pentru 15 noiembrie 2021
14 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2594

Horoscopul pentru 15 noiembrie 2021

BERBEC

Se pare ca vei avea parte de un sfarsit de saptamana care debuteaza cu schimburi intense de comunicare si cu drumuri lungi pentru a rezolva treburi concrete, punctuale. In anumite discutii, ar fi bine sa ai mare grija la abordarea rigida, deoarece este posibil sa scoti la inaintare principiile pe care le ai si astfel sa-i determini pe partenerii de dialog sa dea un pas inapoi.

TAUR

Astazi iti lasi deoparte resentimentele pentru o persoana din trecut si deja te simti eliberat. Poate ar fi momentul sa incepi sa pui accent pe viata ta sociala pe care ai lasat-o balta de mult timp. Nu uita ca cele mai frumoase povesti de iubire incep atunci cand te astepti mai putin. In plus, lucrurile bune se intampla mereu celor care asteapta.

GEMENI

Scoate-ti matura din dulap astazi. Treaba ta este sa cureti panzele de paianjen din colturile dormitorului tau emotional. Utilizeaza-ti energia intensa transformand aceasta zi pentru a iti lua la revedere de la relatiile vechi si nesatisfacatoare care ti-au lasat un gust prost in gura. Ignora focul unei noi situatii si incearca in mod constient sa stabilesti obiceiuri noi, astfel incat modelele vechi sa nu se repete in continuare.

RAC

Exprima-ti in mod activ gandurile tale astazi. Vei gasi ca trebuie schimbate multe informatii. Ai puterea de a transmite un mesaj puternic celorlalti, deci, nu renunta la aceasta ocazie pentru a-ti exercita mintea acuta. Poti gasi, de asemenea, persoane care te vor ajuta sa fii mai degraba argumentativ, dar nu lasa acest lucru sa te impiedice sa iti exprimi gandurile tale adevarate in aceasta chestiune.

LEU

Cineva s-ar putea simti obligat sa-ti dea o informatie importanta, chiar daca nu ai cerut-o. Ai grija sa nu respingi aceste informatii fara a le acorda atentia corespunzatoare. Aceasta cunoastere vine dintr-un motiv, si este posibil ca ea sa fie chiar piesa lipsa de care ai nevoie acum pentru a completa puzzle-ul. Nu ignora nimic, indiferent de cat de ezoteric pare.

FECIOARĂ

Urmeaza promisiunile tale astazi. S-ar putea sa fii generos cu cuvintele si sfaturile tale, dar s-ar putea sa fii putin scurt atunci cand e vorba de livrarea efectiva a bunurilor. Acesta este un moment bun pentru a dovedi altora ca vrei sa spui ceea ce spui. Fa lucrurile pe care le-ai spus si vei putea realiza destul de mult, atata timp cat iti mentii o mentalitate concentrata si pozitiva.

BALANȚĂ

Te bucuri de o energie pozitiva astazi, dar incearca sa nu exagerezi din prea mult entuziasm. In loc sa incerci sa-ti finalizezi activitatile de serviciu in timpul liber, ar trebui sa incepi sa inveti sa delegi altor persoane unele sarcini pentru a te proteja cat de cat. Daca vei opta pentru o abordare directa a problemelor cu care de confrunti, le poti rezolva cu usurinta. Lucrurile nu sunt pe atat de negative precum par. Evita sa fii incapatanat, daca nu vrei sa indepartezi unii prieteni prin comportamentul tau.

SCORPION

S-ar putea sa fii nerabdator sa incerci o cale neexplorata care sa vorbeasca despre sentimentul tau de risc si aventura. Este important sa temperezi aceste actiuni cu o planificare realista. Asigura-te ca ai resursele potrivite pentru a te scoate din orice incurcatura de-a lungul drumului. Vechiul mod de a face lucrurile este practic, testat si incercat si adevarat pentru un motiv, deci nu il respinge cu totul.

SĂGETĂTOR

Este o zi plina de neprevazut pentru tine, dar, ca de obicei, cele mai multe surprize sunt de bun augur. Te simti in forma maxima si chiar iti faci timp pentru unele pasiuni pe care le-ai lasat de multa vreme in urma din cauza lipsei de chef. Esti pe cale sa faci o tranzactie imobiliara foarte profitabila.

CAPRICORN

Astazi, probabil vei fi in locul potrivit la momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita. Esti restant pentru o pauza norocoasa si probabil ca nu te astepti. Poti incepe ziua intr-o stare de spirit nelinistita si frustrat, dar orice se intampla te va face sa te scapi de ea. Fii pregat pentru ca aceasta tranzitie poate implica schimbari enorme in viata ta pe termen lung, daca nu imediat.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei simti nevoia de a-ti creste nivelul de sanatate. Daca vrei sa-ti duci bunatatea fizica la nivelul urmator, atmosfera te va ajuta sa ajungi pe drumul cel bun. O modalitate este de a gasi ceea ce este potrivit pentru tine, deoarece este posibil sa ramai la ceva ce iti place cu adevarat sa faci. De la yoga la meditatie pentru a manca mai bine, exista ceva acolo pentru tine. Conexiunea dintre minte si corp poate fi foarte importanta cu o astfel de energie, astfel incat sa te ingrijesti de la cap pana la picioare.

PEȘTI

Ziua din urma ar trebui sa fi fost excelenta. Ai cautat sens in spatele evenimentelor recente. Fara indoiala, au existat multe schimbari atat la locul de munca, cat si la domiciliu. Astazi, este posibil sa pui toate aceste experiente la gunoi, sa te ridici si sa fii recunoscator pentru viata palpitanta pe care o ai acum! Este posibil sa nu primesti un raspuns specific. Uneori, simtirea recunostintei este un raspuns propriu.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1086 locuitori

Şeptelici este un sat şi comună din raionul Soroca. Şeptelici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1086 de oameni. Satul Şeptelici a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.