18 february 2013, 15:35 Kaleidoscope views 18077
18 february 2013, 15:35 Kaleidoscope views 18077

Bucureștiul, luat cu asalt de OZN-uri?


Foto: ziare.com

Un instantaneu postat în mediul online de un român a iscat ample dezbateri printre internauți. Cosmin Gîrleșteanu a susprins o imagine cu Parlamentul României similară uneia din Ziua Independenței, deasupra impunătoarei clădiri apărînd niște lumini ce pot părea conturul unui OZN.

Fotograful povestește, citat de Daily Mail, că a realizat cinci sau șase fotografii într-o seară, la începutul lunii februarie, cînd se întorcea de la muncă. Abia cînd a privit pozele a văzut și luminile cu pricina.

Mirat, acesta a postat pe Internet instantaneul, dezbaterea începînd imediat. În timp ce unii bagă mîna în foc că n u poate fi vorba decît de un OZN, alții sînt convinși că totul e o întîmplare, un joc de lumini.

Instantaneul e ultimul dintr-o serie de poze sau înregistrări ce vorbesc despre prezența extratereștrilor în capitala României. În ianuarie, o înregistrare făcea furori printre căutătorii de OZN-uri, în imagini putînd fi văzute trei lumini pe cer, ce nu au putut fi explicate.

Tot în ianuarie, o altă persoană a semnalat prezența unui disc negru cu un diametru de circa 6 kilometri, tivit cu luminițe, peste București, la 2.30 noaptea.

Keywords:

Mister , Romania , ozn

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1599 locuitori

Pruteni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rusului, Pruteni, Cuzmenii Vechi și Drujineni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 142 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1599 de oameni. Satul Pruteni a fost menționat documentar în anul 1627.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.