02 april 2013, 09:41 Kaleidoscope views 7122
02 april 2013, 09:41 Kaleidoscope views 7122

Horoscopul pentru 4 februarie 2013

RSĂTOR: Sînteţi confuz şi este posibil să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vîrstă din familie. Vă recomandăm să faceţi un efort şi să vă concentraţi mai mult.

PEŞTI: În prima parte a zilei s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine.
Dacă vi se propune să intraţi într-o afacere, nu vă grăbiţi să luaţi o hotărîre.

BERBEC: Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu aveţi simţ practic. Puteţi avea succese, dar numai dacă veţi accepta ajutorul prietenilor şi al partenerului de viaţă.

TAUR: Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întîlniri. După-amiază, este posibil să vi se propună o colaborare ce pare avantajoasă. Nu vă grăbiţi să semnaţi, ca să nu regretaţi mai tîrziu.

GEMENI: Sînteţi foarte hotărît să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare pînă cînd vă limpeziţi ideile.

RAC: Descoperiţi că planurile pe care le-aţi făcut nu sînt deloc realiste. O cunoştinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri. Vă îndemnăm să discutaţi, pentru că puteţi avea cîştig.

LEU: Încercaţi să amînaţi deciziile importante, mai ales pe plan profesional. Nu vă impuneţi punctul de vedere în privinţa unei probleme financiare. S-ar putea să greşiţi.

FECIOARĂ: Din cauza stării de confuzie, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

BALANŢĂ: Dacă vi se propune un nou loc de muncă sau să vă asociaţi într-o afacere, nu răspundeţi pe loc. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

SCORPION: Ar fi bine să renunţaţi la călătorii, pentru că este posibil să întîmpinaţi dificultăţi şi să nu rezolvaţi nimic. Spre seară, vă puteţi aştepta la musafiri din altă localitate.

SĂGETĂTOR: Nu începeţi ziua prea bine şi vă enervaţi din tot felul de motive. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în activităţi noi, pentru că s-ar putea să vă loviţi de obstacole neaşteptate.

CAPRICORN: Vă cam lipseşte simţul practic, dar familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută. Vă puteţi baza pe intuiţia persoanei iubite.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.