02 february 2013, 10:19 Kaleidoscope views 9536
02 february 2013, 10:19 Kaleidoscope views 9536

Horoscopul pentru 2 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Dimineața s-ar putea să fiți confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală și să vă concentrați mai greu.

PEŞTI: Vă recomandăm să nu încheiați afaceri și să nu semnați documente oficiale.

BERBEC: Este posibil să veți o zi tensionată din cauza neînțelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri.

TAUR: S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit dacă amînați o călătorie planificată mai demult. Partenerul de viatță nu va crede că sînteți cu adevărat ocupat.

GEMENI: Planurile dumneavoastră de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeți o activitate nouă, cu mari șanse de reușită.

RAC: Dimineața sînteți ușor irascibil și riscați să îi scăpați partenerului de viatță o replică nepotrivită. Cereți-vă scuze imediat și evitați cu orice preț o ceartă!

LEU: S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbați planurile în ultima clipă.

FECIOARĂ: Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale.

BALANŢĂ: Nu este exclus să aveți discuții în familie din cauza unor probleme financiare. Puteți evita o situație neplăcută dacă țineți cont și de dorințele celorlalți.

SCORPION: Vă sfătuim să nu vă ocupați de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare.

SĂGETĂTOR: Este posibil să aveți discuții cu persoana iubită, pentru că petreceți prea mult timp cu prietenii.

CAPRICORN: S-ar putea să întîmpinați dificultăți în relațiile sociale și să fiți atras într-un conflict. Va recomandăm să evitați certurile.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (1)
  • #1 culinsky Reply Quote selected
    bree, daca sunteti un site, care promoveaza cultura moldoveneasca, care este un popor crestin, cum naiba trantiți horoscop in fiecare zi pe site?  pe cine atrageți?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
3017 locuitori

Izbişte este un sat şi comună din raionul Criuleni. Izbişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3017 oameni. Izbiște a fost menționat documentar în anul 1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.