12 december 2012, 15:16 Kaleidoscope views 18989
12 december 2012, 15:16 Kaleidoscope views 18989

Pavel Globa: Adevărul despre sfîrșitul lumii


Foto: dni.ru 

Celebrul astrolog Pavel Globa ne încurajează: 21 decembrie 2012 va fi cea mai obișnuită zi. Cel puțin, stelele  nu spun nimic despre sfîrșitul lumii, îl citează sobesednik.ru.

-Nu sînt premise, ca să se întîmple ceva ieșit din comun, - a afirmat guru al astrologiei. - Există povești de groază, cum că între 21-23 decembrie va avea loc alinierea planetelor, iar apoi planeta Nibiru se va izbi de Pămînt și va distruge orice formă de viață ... De fapt, alinierea planetelor este un fenomen real. Există alinierea mare și alinierea mică. Aceasta din urmă a avut loc pe 3 mai 2000.

Marea aliniere a planetelor  este un fenomen rar și se întîmplă o dată în 500 de ani. Ceea ce se întîmplă în aceste zile, are consecințe pe termen lung. Astfel, ultima mare aliniere s-a produs în luna noiembrie 1982. În acele zile, era îngropat Leonid Brejnev. În timpul înmormîntării, sicriul a căzut, din interior s-a auzit un zgomot, au strigat ciorile – așa povestesc martorii oculari ...

Înainte de aceasta o mare aliniere a planetelor a avut loc pe 10 noiembrie 1483. În această zi și acest an s-a născut Martin Luther – cel care a revoluționat mai tîrziu civilizația occidentală, numele său a fost legat de sciziunea Bisericii Catolice, apariția protestantismului ...

Eu vă declar oficial – acum nici o aliniere a planetelor nu este și nici nu se așteaptă!

Următoarea întrebare este ce să facem cu calendarul Maya, care se încheie la 21.12.2012? Au fost anunțate și alte apocalipse și omenirea a supraviețuit... Acesta este un test pentru noi: în ce măsură putem fi manipulați și intrăm în panică?
Acum altceva ar trebui să ne îngrijoreze: în 2015 Saturnul trece în zodia Scorpionului. Această perioadă se caracterizează prin schimbarea elitelor, construirea unei noi ierarhii a puterii.

Cei care ieri a fost "totul" poate deveni brusc un "nimeni". În schimb, specialitățile, care ieri erau considerate inutile, vor deveni solicitate. Este necesar de a pregăti pentru aceasta sistemul de învățămînt profesional în întreaga țară. Acesta este un test mai serios decît o pretinsă apocalipsă!  

Keywords:

apocalips

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
1235 locuitori

Harmaţca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Harmaţca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Dubăsari și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Harmaţca alcătuia 1235 de oameni în anul 2011. Satul Harmațca a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.