14 september 2012, 09:30 Kaleidoscope views 7828
14 september 2012, 09:30 Kaleidoscope views 7828

YouTube a lansat o aplicație nouă pentru iPhone


Foto: 3dnews.ru 

La cîteva zile înainte de lansarea noului iOS 6 pentru iPhone, sistem de operare care vine fără aplicația YouTube pereinstalată, Google a lansat o nouă versiune a aplicației pe iTunes, anunță blogul oficial al companiei.

Noua aplicația va fi lipsită de vechile limitări și zeci de mii videouri vor putea fi vizualizate. Marea schimbare este capacitatea de a vizualiza video-uri ale marilor case de producție muzicală, schimbare făcută posibilă de prezența publicității, interzisă în vechea variantă proiectată de Apple.

Luna trecută, Apple a anunțat că renunță la aplicația YouTube, dar utilizatorii produselor Apple vor putea să vizualizeze clipuri via browser sau prin intermediul unei aplicații separate. Aplicaţia YouTube a fost dezvoltată de Apple pe baza unei licenţe de la Google şi este inclusă pe iPhone încă din 2007, de la lansarea primului model al familiei de smartphone-uri.

Pentru YouTube, această mutare a celor de la Apple a însemnat că vor putea aduce utilizatorilor de iPhone aplicația rezervată pînă acum celor care folosesc Android, o aplicație cu mult superioară celei oferite de Apple pînă în prezent.

Keywords:

telefon , tehnologie , gadgeturi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
136 locuitori

Gherșunovca este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Gherșunovca alcătuia 136 de oameni în anul 2004. Satul Gherșunovca a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.