14 may 2012, 15:05 Kaleidoscope views 7991
14 may 2012, 15:05 Kaleidoscope views 7991

Apocalipsa nu poate fi evitată

Apocalipsa prezisă de mayaşi NU mai poate fi evitată! Ultima noastră şansă a fost irosită după ce ultimul artefact care ne mai proteja a fost distrus.

Un vechi craniu mayaş, despre care profeţiile spuneau că va apăra omenirea de un sfîrşit violent, a fost scăpat pe jos într-un laborator din Germania, anunţă inopressa.ru. Artefactul are circa 1000 de ani și în anii 1937-1939 a fost adus de naziști din Tibet, apoi a aparținut lui Heinrich Himmler.

În timpul unei şedinţe foto, craniul din rocă vulcanică, numit Quauthemoc, a căzut pe podea; în urma incidentului, bărbia lui Quauthemoc a fost ciobită.

Pînă acum nimeni nu ştie cu exactitate dacă craniul a fost scăpat de cineva sau a căzut singur. Legenda mayaşă susţine că artefactul este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea de a ajuta umanitatea să supravieţuiască Apocalipsei "programate" anul acesta pe 21 decembrie.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1945 locuitori

Căzăneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Căzăneşti, Vadul-Leca și Vadul-Leca Nou. Localitatea este situată la distanța de 40 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1945 de oameni. Satul Căzănești a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.