11 september 2016, 10:05 Kaleidoscope views 4627
Donald Trump a devenit președintele SUA
11 september 2016, 10:05 Kaleidoscope views 4627

Donald Trump a devenit președintele SUA

Republicanul Donal Trump a devenit cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Acesta a obţinut 276 de voturi, fiind votat de peste 56.891.560 de oameni.

În urma scrutinului din Statele Unite, republicanii au cîștigat majoritatea în Senat şi în Camera Reprezentanților.

Între timp, John Podesta, șeful campaniei lui Hillary Clinton, anunță că Hillary Clinton nu va face declarații în această seară (n.r. - dimineață, ora Moldovei) și i-a îndemnat pe susținători să meargă acasă și să se odihnească.

 

Source: www.publika.md

Keywords:

alegeri , SUA , președinte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.