19 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 4716
Horoscopul pentru 19 septembrie 2016
19 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 4716

Horoscopul pentru 19 septembrie 2016

BERBEC

Stai de vorba cu partenerul tau si vorbeste sincer. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer. A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

TAUR

Esti invitat sa te alaturi unei cauze desi nu simti ca interventia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme sa incerci, considera-l doar un antrenament, experimentezi ceva inainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu e reusit sa inventeze ceva de mare valoare dintr-o singura incercare, ca atare alatura-te acestui proiect fara a astepta vreo rasplata. E inca o incercare din atatea altele, dar care va pune o caramida in plus la experienta ta de viata. Tocmai pentru ca stii ca nu esti foarte bine pregatit sau nu ai experienta necesara, lucreaza ca voluntar, fara sa ceri bani sau alte merite.

GEMENI

Daca te detasezi un pic de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile de sus, ca intr-o imagine de ansamblu foarte clara. Imagineaza-ti ca esti un vultur care se inalta deasupra tuturor si, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, incotro pot merge, practic se deschide o paleta larga de posibilitati pe care, de la nivelul solului, n-o poti vedea. Ca atare ofera-ti aceasta sansa de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi ca dincolo de piedica ce te tine acum captiv, e o lume larga ce merita explorata. Nu te crampona in banalul hop, ci fii sigur ca dincolo de el e lumea ta!

RAC

Nu te lasa pacalit de niste aparente sumbre, pentru ca, daca te lasi furat de furie, s-ar putea sa gresesti. Mai informeaza-te inainte de a contra-ataca, mai sapa dupa adevar inainte de a te revolta, pentru ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Chiar daca dai piept cu o situatie care nu face nimanui placere si o iei foarte personal, ai tendinta de a face tot felul de banuieli cu privire la ce se ascunde in spatele acestei situatii. Exista riscul sa faci presupuneri eronate, deci mai asteapta o vreme. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a-ti da cu parerea, pentru ca primul impuls de astazi nu duce in directia corecta. Daca arunci acum cu declaratii dure, maine s-ar putea sa regreti.

LEU

Se stie ca esti un om extrem de creativ, original si inventiv, deci de ce nu te folosesti de aceste atuuri? Ai la dispozitia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte usor, dar trebuie sa-ti iei inima in dinti ca sa te opui curentului impus de altii. Nu conteaza ca unii te vor considera ciudat sau nu-ti vor intelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important sa-ti atingi scopurile prin fortele proprii. Uneori, e mult mai bine sa te abati de la reguli, legi sau calea deja trasata de altii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc langa carare, ci in adancul padurii! Nu incerca doar caile batatorite de altii inainte, ci ofera-ti libertatea de a te juca un pic.

FECIOARĂ

Cand e greu, cand te confrunti cu probe de viata, ai tendinta de a privi in sus cu o usoara suparare, intrebandu-te de ce ti-e tie dat sa treci prin asta. Nu e atitudinea cea mai potrivita, fii sigur ca din toate ai ceva de invatat iar rezultatul acestor hopuri e numai in beneficiul tau. Daca toate ar merge struna, daca toate ar veni exact asa cum iti doresti, cum ai mai lupta? Piedicile de pe parcursul anumitor proiecte sunt anume date pentru a-ti testa tie increderea in ceea ce vrei sa obtii, vointa ca poti ajunge acolo si rezistenta. Doar asa vei vedea de cate esti in stare, caci, daca l-ai obtine usor, oare ai mai aprecia acel lucru?

BALANȚĂ

Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul si resursele, fara a ajunge acolo unde doreai. Uneori e mai bine sa te trezesti repede la realitate, asa cum se intampla azi, pentru ca asa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea sa o canalizezi deja spre alta directie. Accepta faptul ca era un vis intangibil, si lasa totul in urma, iar dupa ce te vei detasa de senzatia de gol ramas in suflet, vei putea sa-ti canalizezi energia spre alt tel, mult mai bun!

SCORPION

Cauta adanc in sufletul tau si gaseste acea picatura de fragilitate pe care incerci s-o tii ascunsa, din nevoia de securitate. Nu vrei sa arati lumii ca poti fi si sensibil, ca ai si tu defectele si temerile tale, si de aceea le ambalezi pe toate intr-o aura atotputernica si rationala. E bine sa ai un scut protector la indemana, numai ca sunt momente in care e recomandabil sa lasi garda jos si sa scoti la lumina sufletul. Asa vei face si azi, cand nu vei mai rezista emotiei si suspini la o situatie pe care altadata ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar ca cineva te-a ingenuncheat cu un impuls emotiv nemaiintalnit!

SĂGETĂTOR

Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune. El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte. E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.

CAPRICORN

E o zi minunata inaintea ta, profita din plin de soare, de veselie, de motivele de sarbatorit din jurul tau, pentru ca ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru ca, ori de cate ori stai in preajma lor, parca iti incarci si tu bateriile de energie pozitiva. Zambeste, fii liber sa te joci, oricare ti-ar fi varsta, pentru ca si copilul din tine cere uneori sa fie lasat sa se manifeste liber, asa cum vrea. O astfel de atmosfera destinsa, lipsita de rigori, de norme, de limite impuse de varsta sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grija: fii ca si ei, macar pentru o zi!

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de o garantie si o astepti cu sufletul la gura, pentru ca nu te poti linisti cat nu stii sigur acel lucru. Ar fi bine sa nu mai fii atat de incrancenat si de concentrat asupra acelui detaliu. E bine sa te relaxezi un pic si sa lasi lucrurile sa evolueze in ritmul propriu, fara sa te stresezi. Cauta o preocupare in stransa legatura cu apa, care iti inspira liniste si frumusete, ca sa uiti de griji si nesiguranta. Iesi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine in bataia vantului, fa o baie parfumata inainte de culcare, mergi la un SPA sau la un film cu prietenii, si vei vedea ca efectele vor fi miraculoase. Se vor spala toate!

PEȘTI

Stai pe loc, nu mai face nimic in directia acelui plan pe care il pretuiesti cel mai mult. Eventualele tale stradanii nu ar face decat sa complice si mai mult lucrurile, ca atare permite-ti un ragaz pasiv, in care sa lasi acel plan sa evolueze de la sine, singur, fara alte stimulente de pe margine. Bucura-te ca l-ai pornit, ca i-ai imprimat un ritm de evolutie si acum stai si asteapta, privind ca la teatru cum se ridica totul pe fagasul cel bun. Uneori nu e nevoie sa faci altceva decat sa apesi butonul de start si sa privesti desfasurarea filmului cu incredere si optimism ca finalul va fi unul fericit.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.