20 may 2016, 12:00 Kaleidoscope views 11729
Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)
20 may 2016, 12:00 Kaleidoscope views 11729

Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)

Ne-am obișnuit deja să o surprindem pe Doina Ciobanu la evenimente mondene de rang internațional, iar Festivalul de Film de la Cannes a fost încă o oportunitate de a-și promova identitatea. Cum s-a afișat basarabeanca aseară, în Sudul Franței, vedeți mai jos.

Outfit-urile pe care Doina le-a ales în cinstea serii de ieri – Red Carpet-ul în contextul premierei „The Unknown Girl" și petrecerea organizată de brandul de bijuterii de GRISOGONO, au atras atenția fotografilor, dar și a reporterilor adunați pe coasta de Sud a Franței.

Eleganța basarabencei a fost apreciată inclusiv de reporterii revistei britanice masculine GQ Magazine, care au clasat-o pe Doina în top-ul celor mai „hot" prezențe din cadrul Festivalului Internațional de Film.

Și dacă pe covoarele roșii s-a afișat purtînd o ținută by YANINA Couture, la petrecerea organizată cu lăsarea serii în incinta Hotel Du cap Eden-Roc, tînăra a ales să poarte o rochie semnată de Ashi Studio.

Admirați și voi eleganța Doinei:

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
148 locuitori

Baroncea Nouă este un sat din cadrul comunei Baroncea, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 148 de oameni. Satul Baroncea Nouă a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.