01 june 2016, 10:06 Kaleidoscope views 5815
Descoperire absolut incredibilă în China
01 june 2016, 10:06 Kaleidoscope views 5815

Descoperire absolut incredibilă în China

Intr-o pestera din sud-vestul Chinei, oamenii de stiinta au descoperit fragmente de os vechi de aproximativ 10.000-15.000 de ani. Cercetatorii sunt convinsi ca ela au apartinut unui stramos necunoscut pana acum. In opinia expertilor chinezi, descoperirea demonstreaza ca, pe langa stramosul cunoscut al omului au mai trait si alti oameni, de cu totul alt tip. In aceste conditi, oamenii de stiinta se intreaba cine este acel necunoscut care a existat convietuit cu homo sapiens?

Din analizele efectuate a reiesit ca fragmentele de os au apartinut unui om care cantarea in jur de 50 de kilograme. Oamenii de stiinta sunt de parere ca primii homo sapiens au aparut in China cu peste 100.000 de ani in urma.

Pentru ca, explica specialistii, clima tropicala din sud-vestul Chinei a fost un fel de refugiu pentru stramosii omului contemporan. In aceste conditii, experti din China si Australia nu pun la indoiala existenta unui tip necunoscut de oameni.

Source: incomemagazine.ro

Keywords:

descoperire , China , om

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.