01 april 2016, 10:25 Kaleidoscope views 6356
Doi fraţi gemeni, născuţi în ani diferiţi
01 april 2016, 10:25 Kaleidoscope views 6356

Doi fraţi gemeni, născuţi în ani diferiţi

Doi fraţi gemeni au venit pe lume în SUA la mai puţin de două minute unul după celălalt, dar vor figura în acte cu ani de naştere diferiţi, a relatat portalul ABC News, citat de Agerpres.

Micuţa Jaelyn Valencia s-a născut la ora 23.59, în ultima zi din 2015, iar fratele ei, Luis Valencia Jr., şi-a făcut apariţia la ora 00.02, în prima zi din 2016.

„Nu mă aşteptam să am doi copii. Este o binecuvântare să am doi, un băiat şi o fată, de Anul Nou", a declarat fericitul tată din San Diego (California).
Soţia lui urma să nască la sfârşitul lunii ianuarie, dar, din cauza unor complicaţii, a fost internată mai devreme. Starea sănătăţii mamei şi celor doi micuţi este satisfăcătoare, aşa încât se poate spune că pentru ei anul 2015 s-a sfârşit cu bine, iar 2016 a început la fel.

Un motiv în plus de bucurie este acela că, pe viitor, vor avea două serbări pentru aniversarea zilei de naştere în două zile consecutive, a mai spus tatăl gemenilor.

Source: jurnal.md

Keywords:

copii , Anul Nou , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.