05 december 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3984
Horoscopul pentru 12 mai 2015
05 december 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3984

Horoscopul pentru 12 mai 2015

BERBEC

Atmosfera este cam tensionata in jurul tau, dar se pare ca tu esti cel care genereaza aceste dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi vehement parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos. Daca te lupti, cauta argumentele cele mai plauzibile, nu-ti impune parerea fara justificari logice, doar pentru ca vrei tu asa!

TAUR

Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in familie, in orice gen de parteneriate defectuoase. Discutia pe care o ai cu ceilalti membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a inteles gresit inainte. Acum aveti fiecare starea necesara de intelegere si ascultare pentru a lamuri lucrurile fara nervi, cu calm, cu toleranta, exact asa cum fiecaruia ii place. Gasesti multa compatibilitate in omul de langa tine, in cel cu care iti imparti viata, formati un tot unitar bine inchegat si nu ai decat motive de bucurie cand vezi ce bine va completati unul pe altul.

GEMENI

Calmul si banalul acestei zile sunt exact ceea ce iti doreai cel mai mult. Pentru ca nu apare nimic care sa te scoata din ale tale, te poti concentra eficient la activitati personale de care nu ai avut timp pana acum. Le-ai amanat, din lipsa de timp, dar azi te poti ocupa cu succes de restante neimportante, dar care isi cer si ele dreptul sa fie aduse la zi. Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ti sunt utile, treci in revista hartogaraia si corespondenta adunate pe birou, acele activitati marunte adecvate pentru o zi fara un program special. Dupa ce scapi de ele, parca simti si tu ca mai respiri un pic, deci tine-te de ele!

RAC

Iti iese in cale exact persoana de care aveai nevoie, care iti va face ziua luminoasa, ca atare iesi in lume, cunoaste oameni, da un telefon, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Si tu, la randul tau, poti juca un rol cheie in problemele unui prieten care nici nu-ti spune bine prin ce trece, ca tu deja i-ai oferit solutia salvatoare. Schimbul de opinii, dialogul, intalnirile, lucrul in tandem sunt favorizate azi, si fiecare are ceva de castigat. Ai sansa de a te remarca in ochii unei persoane care, de acum inainte, s-ar putea sa te numeasca cel mai bun prieten, deci, daca si tie iti place, fa tot posibilul sa-l cuceresti si sa-i intri in gratii!

LEU

Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita atunci cand vrei sa te impui, dar de data aceasta nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le mai tii piept. Te poti astepta la afronturi dure din partea unora care, culmea, chiar iti seamana! Astfel ai ocazia sa vezi, prin intermediul lor, cum arati si tu cand iti sare tandara. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestari violente, deci poti invata ceva din asta: sa-ti mai domolesti furia atunci cand ceva nu-ti convine.

FECIOARĂ

Anturajul nu te ajuta deloc in ceea ce vrei sa realizezi, pentru ca te influenteaza negativ, te tine pe loc, te face sa te indoiesti chiar si tu de sansele tale de succes. Decat in asemenea mediu ostil si nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru ca nu primesti nici un stimulent de la astfel de oameni. Daca ei au trecut prin esecuri in situatii similare, nu inseamna ca nu mai are rost sa incerci si tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, si tie s-ar putea sa-ti iasa perfect, ca atare ramai imun la incercarile lor de a te opri din elan. Nu te lasa coplesit de vaicarelile lor si de povestile lor cu final trist.

BALANȚĂ

Nervii sunt descatusati azi la tot pasul incat ar fi chiar o mirare sa descoperi vreun loc unde lumea ti se adreseaza calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni artagosi, iritabili, recalcitranti, incat e absolut firesc sa-ti sara si tie tandara la un moment dat. Totusi, incearca sa nu aluneci si tu pe panta nervozitatii, in ciuda tonului ridicat si a motivelor de enervare pe care le tot intalnesti in cale, pentru ca ai putea sa tii sub control agresivitatea. Daca torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de cearta, fii sigur ca va duce la o adevarata furtuna, deci de tine depinde cat amplifici tensiunea!

SCORPION

Inima e punctul cel mai sensibil al zilei, cu riscul de a primi o veste care te face sa cazi de sus, de la inaltimea unor vise frumoase. Revenirea la realitate poate fi dureroasa, dar necesara. O astfel de surpriza neplacuta in iubire poate ca aduce nefericirea, dar te si obliga sa iei niste masuri rapid pentru a redresa situatia. Decat sa te amagesti in continuare ca totul e roz si frumos, mai bine primesti adevarul in fata, pentru a face schimbarile care se impun. Iubirea se destrama, lucrurile de care esti atasat dispar si tot ceea ce a contat pentru inima ta o vreme nu mai poate ramane la acelasi nivel.

SĂGETATOR

Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta perfect in ceea ce construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit pentru ca ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai arata bine!

CAPRICORN

Nu asculta de cei care rad de visele tale. Conteaza ce simti tu in privinta planurilor tale, daca tu te simti in stare sa le implinesti, daca tu crezi cu tarie in ele, deoarece unii oricum nu stiu altceva decat sa taie elanul celor care au curaj sa viseze. Tu deja vezi cu ochii mintii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialitatii cu care trateaza ei pe visatori se afla incapacitatea lor de a-si atinge marile teluri in viata si, daca ei nu pot, au tendinta de a-i pune si pe ceilalti in aceeasi oala. Ambitioneaza-te si mai tare ca sa le demonstrezi ca tu poti, si nu tine cont de glumele lor deplasate!

VĂRSĂTOR

Arunca o privire inapoi, la anii de scolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un raspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp in urma, la o diploma sau un certificat obtinute candva dar pe care nu le-ai folosit niciodata la justa valoare, deoarece rezolvarea problemei de astazi se afla in sipetul tau cu amintiri si hartii arhivate. Trebuie sa umbli printre actele pe care le-ai aruncat in pod, printre lucrurile uitate si abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea sa fie scoase de la naftalina. Lauda-te cu bagajul de cunostinte acumulat in trecut, caci acum e momentul optim sa te folosesti de el!

PEȘTI

Odihna de care ai parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti doresti cel mai mult de la luna care incepe. Discutiile pe care le ai cu familia au si ele un rol pozitiv asupra starii tale psihice, pentru ca primesti de la cei dragi promisiuni si garantii ca planurile comune vor ajunge la indeplinire curand. Tocmai pentru ca nu apare nimic sa te consume fizic sau psihic in vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire in perspectiva spre ceea ce speri sa cladesti de acum incolo.

Source: acvaria.com

Keywords:

2015 , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
17757 locuitori
Logo

Anenii Noi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Anenii Noi. Amplasat în valea rîului Bîc, un afluent al Nistrului, oraşul Anenii Noi este situat la o distanţă de  36 km sud-est de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Anenii Noi constituie 8358 locuitori.
Localitatea Anenii Noi a fost atestată documentar la 27 iunie 1731, cu denumirea Paşcani pe Bîc.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.