05 may 2015, 08:00 Kaleidoscope views 4084
Horoscopul pentru 5 mai 2015
05 may 2015, 08:00 Kaleidoscope views 4084

Horoscopul pentru 5 mai 2015

BERBEC

Nu te lua dupa judecatile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca si cum ei te privesc la nivelul din liceu, cand tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai rabdare cu ei sa afle cine esti!

TAUR

Nu primesti intotdeauna de la viata chiar tot ce ti-ai dori, nu in forma visata sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie sa-ti pierzi credinta. Chiar si aceste mici esecuri au rolul lor, pentru ca ele te ajuta sa-ti educi rabdarea, sa-ti cultivi credinta, pentru ca, daca le-ai primi pe toate pe tava, ai avea o viata foarte banala. Asa lupti permanent cu piedicile, descoperi cat de puternic si ambitios poti fi, si tocmai pentru ca unele vise sunt mai greu de atins, cu atat mai mult te motiveaza lupta! Uneori primesti altceva in schimb, semn ca legea compensatiei functioneaza, ca atare accepta inlocuitorul, pana una - alta!

GEMENI

Nu accepta rautatile, criticile sau comentariile malitioase care mai vin de la ceilalti. Nu le meriti, deci nu le primi! Inchide orice poarta de comunicare daca ai in fata ta oameni pesimisti, negativisti, critici, pentru ca tonul lor te poate grabi si pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur ca atunci cand toate merg bine in viata ta, se ivesc o multime de carcotasi invidiosi care incearca sa-ti strice tie bucuria, de aceea numai de tine depinde sa-i dai afara din calea ta pe acesti oameni. Imbraca-te de lumina, iubire, energie pozitiva ca intr-un scut protector, pentru ca asa ei nu te pot atinge!

RAC

La ton ridicat, tu raspunde cu toleranta, la critici, tu raspunde cu apreciere, la nervi, tu raspunde cu bunatate, pentru ca numai asa poti contracara atitudinea agresiva din partea celor cu care intri azi in contact. Nu pune la suflet rautatile lor, ci incearca sa-i intelegi tu pe ei, sa le tolerezi nazurile si hachitele inerente intr-o perioada atat de tensionata, deci taci si suporta, pe cat posibil. Nu turna gaz pe foc la o banala cearta, pentru ca i-ai putea dezarma mult mai usor cu vorba dulce si cu amabilitate, decat daca ai folosi aceleasi arme! Zambeste, chiar daca ceilalti tipa: asa se vor potoli mai repede!

LEU

Uneori, nu primesti chiar ceea ce-ti doresti dintr-o anumita directie, deci nu-ti agata toate sperantele de un singur scop! Incearca sa ai mai multe cai de a ajunge acolo unde visezi, ca, in caz ca un plan pica, sa poti schimba rapid macazul in cealalta directie. Azi poti descoperi cat de frustrant e sa ai o singura sageata in tolba si ca sansa de a tinti pasarea din cer din prima incercare e infima. E o lectie buna sa nu te cramponezi de un unic scop, sa nu-ti pui toate ouale intr-un cos, sa nu mizezi pe o singura carte! Vezi cate vorbe din popor avertizau acelasi lucru? Se pare ca nu te-ai gandit din timp ca ai nevoie si de planuri de rezerva.

FECIOARA

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

BALANTA

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

SCORPION

Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc... Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda. Fii exigent cu tovarasii de lucru!

SAGETATOR

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpatat in tot ce faci, pentru ca ai o oarecare tendinta spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costa intr-un final, deci ce rost are sa investesti intr-un scop mai multa energie decat ar fi necesar? Cantareste cu atentie ce resurse merita sa pui in joc pentru ceea ce ti-ai propus, pentru ca la un consum mai mare de resurse nu vei obtine rezultate mai bune. Daca cineva te trage de maneca s-o lasi mai moale, sa nu te agiti atata, sa nu te stresezi mai mult decat e cazul, ar fi bine sa-l asculti. El poate fi greierasul de langa urechea ta care iti spuna ce e mai bine sa faci.

CAPRICORN

Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! Las-o mai incet cu starea de panica ce te cuprinde, pentru ca acest stres chiar nu-si are rostul. Daca te-ai mai relaxa si tu un pic, daca ai vedea ca tot ce ti se pare acum ca e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte si altii fara sa se streseze atata, poate ai intelege ca ai multe alte lucruri la dispozitie care ti-ar oferi bucurie. Trece in revista lunga lista de lucruri frumoase pe care le ai, si lasa-le deoparte pe cele care iti lipsesc deocamdata. Descopera cat de multe alte lucruri de pret sunt chiar la indemana, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

VARSATOR

Esti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ti revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii si nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat si care te intorc, iar si iar, in acelasi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienta ta de viata, dar nu are rost sa iti tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ti-ai invatat lectia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ti-e dor, dar nici in amintirile triste... care te dor.

PESTI

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poti trece, concentreaza-ti atentia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poti gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traiesti in iluzii, dar, cel putin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poti sa te hranesti cu vise, sperante si planuri de viitor, care iti abat atentia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandesti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.