29 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3564
29 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3564

Horoscopul pentru 29 aprilie 2015



BERBEC

Ai mari rezerve daca sa te implici acum in planul pe care ti-l prezinta cineva cu mult aplomb. Esti mult mai suspicios ca altadata si ai mereu impresia ca in spatele aparentelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ti-ar putea crea neplaceri, mai devreme sau mai tarziu. Intuitia ta este bine dezvoltata si vei reusi sa descoperi la timp fisurile secrete astfel incat sa nu te bagi in ceva periculos pentru tine. Mai bine mai astepti, pentru ca nu e singura ocazie care ti se ofera. Vor mai veni si altele si, daca o accepti pe cea de acum, vei regreta ca te-ai pripit.

TAUR

Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care esti gata sa le iei te pot influenta pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumesti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuiesti profund asupra directiei spre care esti gata sa pornesti.

GEMENI

Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi! Daca atragi aproape doar pe cei tristi, care se plang intruna de problemele vietii, iti strici si tu tot cheful. Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit, ca atare lupta din rasputeri cu incercarile celor din jur de a te intrista, de a te impovara cu necazuri, de a te trage inapoi in oala suferintelor care nici macar nu-ti apartin. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi!

RAC

Chiar si in iubire e loc de lege si ordine, caci discutiile pe care le porti cu persoana iubita pun pe tapet exact punctele sensibile ale iubirii. E un moment excelent pentru a pune in balanta cu ce intra fiecare in relatia voastra si e posibil ca rezultatul care reiese in urma acestei judecati reciproce sa va satisfaca pe amandoi: ati fost corecti, fideli, sinceri! Daca ati urmat amandoi calea cea dreapta, daca ati pus in prim plan valori precum corectitudine, respect, fidelitate si incredere, atunci relatia voastra are toate sansele sa evolueze intr-o directie buna.

LEU

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

FECIOARA

Viata de cuplu e motiv de fericire si te lasi rasfatat de gesturile de afectiune ale celor care te iubesc. Le astepti cu inima deschisa, chiar daca o faci intr-o forma usor egoista. E o placere sa vezi cat de multa lume tine la tine, dar nu cumva o relatie de succes cere reciprocitate? De data aceasta uiti sa oferi si tu la fel de mult, preferand sa te lasi cucerit de vorbe dulci si declaratii de iubire. Noroc ca partenerul stie cat de mult il iubesti si nu se va simti dezavantajat ca tu nu oferi aceeasi atentie. Azi e randul tau la fericire; o meriti!

BALANTA

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

SCORPION

Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment. Probabil nu aveai curajul sa spui gata, pana aici, dar azi ti se ofera solutia pe tava, la tanc pentru a incheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de castigat. Iti era teama sa renunti, nu aveai forta de a spune stop, dar acum, ca se ivesc conditiile optime pentru un final in beneficiul tau, profiti de ocazie si pui punct acelei situatii care nu mai avea nimic de oferit. Maine te apuci de altceva!

SAGETATOR

A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata. Cel mai greu moment este acesta de a pune in balanta argumentele pentru a te decide totusi la una din caile propuse.

CAPRICORN

Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

VARSATOR

Incearca sa nu pleci la drum nervos, pentru ca emotiile negative pot avea efecte neplacute ori asupra ta, ori asupra celor cu care intri in contact pe parcursul calatoriei. Chiar daca ai motive de enervare si dai piept cu tot felul de situatii nedorite care te scot din sarite, fa un efort sa te calmezi inainte de a face vreun pas mai departe. Energia aceasta negativa iti poate crea mari neplaceri incat nu-ti mai duci la indeplinire misiunea pentru care ai plecat la drum si te intorci acasa un pachet de nervi. Vestile care vin azi de departe au si ele conotatii triste, deci nu ai nicio placere in a lua legatura cu lumea.

PESTI

Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.