28 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 2867
28 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 2867

Horoscopul pentru 28 aprilie 2015



BERBEC

E timpul sa rupi odata corzile care te tot trag inapoi spre trecut. Esti atasat de evenimente de odinioara de parca inca ti-ai extrage seva din acele vremuri, desi au trecut demult si nu mai au nici un rol in ceea ce faci acum. Gata, ti-ai invatat lectiile atunci, ti-ai facut temele de rigoare, dar n-are rost sa tot cari dupa tine un adevarat paienjenis de fire care te conecteaza de ce ai facut candva. Imagineaza-ti ca tragi dupa tine mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente de demult care ar fi trebuit sa fie demult date deoparte. Fa-o acum, caci e timpul sa te eliberezi!

TAUR

Nu te juca asa cu resursele pe care le ai la dispozitie, pentru ca ai tendinta de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poti trezi fara nimic in cos, daca esti neatent cu ce ai adunat. Stiai ca ai niste bani in sertar? Erai sigur ca te poti baza pe sprijinul si contributia unui coleg? Credeai ca mai ai cateva zile pentru a termina un anumit proiect? Ei bine, mai verifica o data, pentru ca intre timp, fara sa-ti dai seama, acestea s-au mai imputinat! Din cand in cand mai trece in revista ceea ce ai, ca sa nu te trezesti cu surprize exact cand vine momentul investitiilor.

GEMENI

Tu nu te gandesti la ceea ce ai de facut acum, pe loc, ci esti concentrat deja la etapele viitoare ale unui proiect care te atrage ca un magnet. E ceva pe placul tau, incitant, nou, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poti gandi la chestiunile de rutina arhi-cunoscute de azi, ci esti deja preocupat de directia spre care te indrepti cu pasi repezi. Spiritul tau vizionar te ajuta sa vizualizezi deja forma finala a acestei investitii masive de energie, si esti sigur ca va iesi perfect, tocmai de aceea dai tot ce ai mai bun din tine pentru reusita finala.

RAC

Emotiile tale cresc in intensitate pentru ca se apropie din ce in ce mai mult un eveniment care naste stari ciudate in interiorul tau. Ca tracul actorului dinaintea iesirii in scena. Ca emotia de dinaintea primei intalniri. Un soi de teama, ca atunci cand trebuie sa apari in fata unui juriu care urmeaza sa-ti estimeze cunostintele. Tu oricum esti o zodie eminamente emotionala si ai trairi extrem de puternice, dar azi trebuie sa le canalizezi intr-o directie constructiva, ca sa nu te apuce plansul cand ti-e lumea mai draga sau sa aluneci in depresie cand ar trebui sa fii cel mai stapan pe tine. Pregateste-te sufleteste!

LEU

Tu esti ca mesterul Manole sau ca un inventator care face si reface acelasi experiment, iar si iar, pana cand ajunge la rezultatul dorit. Ca atare nu pretinde sa ajungi din prima incercare acolo unde ti-ai propus, pentru ca vor fi multe ratari pana la roadele visate. Important e sa inveti mereu ceva util din fiecare hop prin care treci, deci, daca nici azi nu-ti iese, nu te bosumfla si nici nu renunta. Verifica unde ai gresit si ce ai invatat nou din acest experiment, ca sa aplici la viitoarea incercare. Nici urmatoarea nu e de succes? Nu-i nimic, esti inca elev la un curs de perfectionare, dar la final vei fi mandru de tine!

FECIOARA

Viata ofera intotdeauna in compensatie cate ceva, ca atare, daca tocmai ai renuntat la ceva, fii sigur ca vine imediat inlocuitorul perfect! Ai iesit dintr-o relatie nefericita? Nu-i nimic, vei incepe alta! Ai plecat de la un loc de munca, nemultumit de ce se petrecea acolo? Probabil deja cauti altul! Ca atare nu privi niciun abandon ca pe un esec, ci ca pe cea mai buna sansa de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg asa cum ai dori tocmai pentru ca, altundeva, altceva e pus deoparte pentru tine. Cum ai gasi acea directie daca tu ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop si cauta noua tinta!

BALANTA

Ceea ce faci acum cu entuziasm si energie pozitiva evolueaza ca la carte, incat vei ajunge repede la rezultatele visate. Incearca sa mai atragi si pe altii in barca ta, pentru ca ai mare nevoie de sustinere, de imbarbatare, de o motivatie, si acestea vin doar prin intermediul unor tovarasi veseli, optimisti, care iti ridica moralul. Cand ii vezi pe ei atat de entuziasmati, nu poti sta pe margine si nici nu poti vedea doar piedicile. Molipseste-te de energia lor pozitiva, pentru ca e o atitudine de invingator, asa cum ai si tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se contureaza la orizont. Nu e departe!

SCORPION

Mai vin si momente in care trebuie sa stai departe de oamenii pe care ii iubesti sau de lucrurile care iti fac placere. Sunt sacrificii trecatoare, dar care au un rol extraordinar. Stand departe de ceea ce iubesti tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursa ta principala de fericire si de energie pozitiva, vei sti sa apreciezi si mai mult acea resursa in clipa cand o vei regasi. Stai o vreme departe de ceea ce iti incarca inima de iubire, dar cand te vei intoarce sau se va intoarce la tine, vei iubi cu si mai multa pasiune, vei aprecia cu si mai multa incantare, semn ca uneori o astfel de distantare e benefica!

SAGETATOR

Stai si chibzuieste profund, matur, fara graba, pentru ca poti gasi o cale noua de evolutie intr-un proiect important. Nu te aventura, insa, ia-o incet, verifica toate informatiile pe care le culegi, si aseaza-le pe toate ca intr-o biblioteca foarte bine organizata, pana ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clara. Viziunea ta moderna si originala va da roade foarte bine candva, caci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decat cei din jurul tau, care sunt mai demodati, mai conservatori, mai fricosi sa incerce ceva nou. Prin exemplu personal, ii vei convinge ca ai dreptate si intr-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunta deci sa fii original sau diferit: acesta e atuul tau!

CAPRICORN

Nu te crampona de scopul pe care ti l-ai ales, ci, odata propus, lasa-ti visul sa curga cum vrea el, fara sa controlezi neaparat evolutia acestuia. Gata, ai emis dorinta in univers, acum relaxeaza-te si lasa-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine. Cu cat incerci sa ghidezi tu torentul acesta de idei si de evenimente, cu atat ocolesti mai mult tinta finala, pentru ca este un rau care curge asa cum vrea el spre destinatie, deci lasa deoparte dorinta ta fantastica de a da ordine, de a organiza si de a programa totul in detaliu. Vine si succesul, dar nu cand vrei tu, si nici cum vrei tu!

VARSATOR

Compara-te fara teama cu ceilalti, pentru ca ai sa descoperi ca ai o multime de atuuri care te favorizeaza. Chiar daca iti masori fortele cu altii dintr-o categorie superioara celei din care faci parte (ca varsta, ca rang social, ca experienta), nu ai deloc motive sa fii nemultumit, pentru ca sigur ai tu un as in maneca ce te va propulsa in frunte. Ai incredere in valoarea ta, in suprematia ta in anumite privinte, deci lasa teama si modestia la o parte si vino alaturi de cei foarte buni si foarte puternici pentru a-ti demonstra talentele. Rezultatul obtinut iti va confirma sentimentul care te face sa spui: da, frate, sunt bun!

PESTI

Viata nu e echitabila niciodata, ca atare, daca tu esti acum pe val si urci spre victorie, altul, alaturi de tine, sufera o mare pierdere. Orice meci are un invins si un invingator. Orice joc are castig si pierdere. Acum tu bucura-te ca esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul celui de langa tine. Asta e, roata norocului se invarte intruna... Alta data tu erai cel invins care isi plangea esecul in timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde iti era locul: in varf. Incarca-te de acest sentiment minunat al victoriei, si nu te mai gandi ca altul plateste un pret pentru reusita ta. N-ai platit si tu de atatea ori inainte?

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.