02 november 2015, 16:18 Kaleidoscope views 10566
Rusia avertizează România
Photo: libertatea.ro
02 november 2015, 16:18 Kaleidoscope views 10566

Rusia avertizează România

Europa stă pe un butoi cu pulbere și Rusia se simte tot mai amenințată de apropierea NATO de granitele sale. Un analist militar rus a lansat un avertisment la adresa Romaniei.

Vladimir Evseev, director al Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a declarat, pentru TVR că Rusia ar putea anihila flota românească.

"Pe teritoriul Crimeei, in prezent se formeaza o grupare de forte armate terestre bine pregatita si de sine statatoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate amenintarile posibile", a declarat expertul.

Cât despre o eventuală confruntare NATO RUSIA, Vladimir Evseev a punctat: "Din păcate, dacă România se va lasa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din Romania sa nu fie trecute pe lista acelor tinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme".

Source: www.libertatea.ro

Keywords:

Rusia , Romania , NATO

Comments

 (1)
  • #1 Anatol Reply Quote selected
    Россия до сих пор была как волк в овечьей шкуре, а сейчас сбрасывает этот камуфляж. Напрасно страны мира все придерживаются позиции о правах челоаека , жить где хочет и творить хочет- пример тому - события во Франции. Это еще ничего. Русские живущие в Германии, США, Канаде и др. странах еще покажут кто есть кто - вот тогда будет не до уговоров  
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
4800 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerniţa și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Mălăiești alcătuia 4800 oameni în anul 2008. Satul Mălăieşti a fost atestat documentar în anul 1540.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.