23 december 2014, 15:15 Kaleidoscope views 9214
Descoperire misterioasă pe un cîmp din Anglia
Photo: polit.ru
23 december 2014, 15:15 Kaleidoscope views 9214

Descoperire misterioasă pe un cîmp din Anglia

Locuitorii unui orăşel din nordul Angliei au rămas şocaţi în momentul în care văzut pe câmp o focă rătăcită, la 30 de kilometri distanţă de Marea Irlandei, scrie The Mirror.

Animalul a fost găsit în apropierea localităţii Newton-le-Willows, de o femeie care îşi plimba câinele. Imediat, locul s-a umplut de oameni curioşi să vadă grozăvia.

Foca "epuizată" a fost fotografiată, iar imaginile fac turul reţelelor de socializare.

Potrivit autorităţilor, cea mai probabilă ipoteză vis-a-vis de cum a ajuns foca acolo este că animalul, un mascul tânăr, a urcat pe râul Mersey din Marea Irlandei, eşuând apoi în locul respectiv.

Forţele de intervenţie, ajutate de fermierii din zonă, au reuşit să urce foca într-o remorcă, ducând-o la un spital pentru animale sălbatice.

"Este în stare de epuizare", au declarat reprezentanţii poliţiei, care au precizat că, imediat ce se va recupera, "va fi eliberată în habitatul ei natural".

Source: jurnalul.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1122 locuitori

Hancăuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Hancăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 26 km de oraşul Edineţ, la 47 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 228 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1122 de oameni. Prima atestare documentară a așezării datează din anul 1429, cînd domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun dăruia lui Radu grămătic satul Ivancăuți (denumirea veche a satului Hancăuți.)

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.