27 october 2014, 21:45 Kaleidoscope views 7463
27 october 2014, 21:45 Kaleidoscope views 7463

Horoscopul pentru 28 octombrie 2014


BERBEC: Se pare ca, inca de la inceputul zilei, vrei a-ti face planuri de viitor, neinteresandu-te ceea ce se intampla sub nasul tau. In a doua parte a zilei, insa, este posibil sa fii nevoit a te intoarce in prezent, punandu-ti resursele in slujba celorlalti. Indicat este sa nu iti doresti a infrange sistemul, ci a te folosi de acesta si de ceea ce eliti poate oferi.   

TAUR: Desi inclinat spre a-i ajuta pe cei cu care interactionezi si au nevoie de sustinere, desi orientat catre a rezolva grijile altora, in a doua jumatate a zilei iti vei gasi puterea de a-ti urma propriile vise. Totusi, nu evada chiar atat de mult in lumile fantastice la care ai acces; in contextul actual, a ramane cu picioarele pe pamant, este cea mai buna alegere.  

GEMENI: Risti sa te plictisesti foarte rau, astazi. Realitatea pe care o percepi este mai greu de suportat decat de obicei. Insa, plictiseala nu a reprezentat niciodata pentru tine altceva decat un impuls de a trece de barierele lumii obinsuite; de aici si sfatul de a nu te lasa coplesit de lipsa de actiune. Daca in prima parte a zilei este indicat sa colaborezi cu ceilalti, in a doua parte a zilei ocupa-te doar de tine.

RAC: Ai parte de ceea ce iti place cel mai mult sa faci: sa oferi ajutorul celor care ti-l cer. Este nevoie de tine, astazi, ar sansa de a-ti fi impuse mai multe responsabilitati decat de obicei este prezenta. Ceea ce iti da dreptul, la randul tau, sa ceri asistenta specializata atunci cand ai nevoie de ea. Aminteste-ti ca, de cele mai multe ori, oamenii din jurul tau se gandesc maiintai la ei insisi si abia apoi la tine.

LEU: Astazi ai lumea la picioare si puterea-ti apartine. Poti face orice ti-ai propus, in special in prima parte a zilei. Fii creativ, deci, indiferent care sunt circumstantele de care ai parte. Mai ales ca, poti indeplini orice ti-ai propus, orice ai visat candva. O zi in care nu doar ca ai puterea de a aduce visele altora la realitate, dar si de a-ti transforma propria lume.

FECIOARA: Daca in prima parte a zilei treburile casnice si indatoririle familiale inca iti ocupa timpul, in a doua parte a zilei iti poti folosi resursele pentru a-ti petrece timpul asa cum iti doresti: facand ceea ce iti face placere cel mai mult. Evita, insa, speculatiile si alege sa-ti petreci seara intr-un ambient linistit. Din cand in cand, solitudinea iti este un camarad de nadejde.

BALANTA: Poti obtine tot ceea ce iti doresti, inca de la prima ora a zilei. Un cuvant sincer, un zambet cald, o privire blajina alaturi de diplomatia-ti caracteristica, te pot duce oriunde-ti doresti sa ajungi. Lucrurile se complica in a doua parte a zilei; vei fi nevoit a-ti petrece timpul rezolvand fel de fel de probleme care apar in mijlocul familiei tale. Cu toate acestea, nu-ti pierde voia buna si nici zambetul.

SCORPION: Ceea ce ti se intampla, astazi (mai ales in prima parte a zilei) are rolul de te evidentia, de a-ti promova calitatile si imaginea. O zi in care ti se ofera o multitudine de sanse de a iesi din anonimat. Foloseste-ti imaginatia si fii creativ, indiferent ce metoda de exprimare alegi pentru a-ti manifesta geniul. 

SAGETATOR: Oscilezi, se pare, intre un pesimism crunt si un optimism debordant, cu greu gasind o cale de mijloc. Lucrurile se mai linistesc in a doua parte a zilei, atunci cand mai important pentru tine este sa te simti in siguranta, in special din punct de vedere financiar, iar atentia iti va fi indreptata catre tipurile de investitii pe care le poti face. De aceasta data, asculta sfatul rudelor.

CAPRICORN: Indiferent de cat de complicata ti se pare situatia in care te afli, aminteste-ti ca rare au fost momentele in care tu ai cedat. Ca atare, nici astazi nu te preda in fata realitatii. Asteapta-te la ajutor divin, insa nu uita ca, pana nu iti schimbi atitudinea, contextul in care te afli nu se va modifica. Poate ca este momentul sa dezvolti o noua strategie - alege a doua parte a zilei pentru a face acest demers.

VARSATOR: Nu iti face foarte multe planuri, astazi. Circumstantele in care te gasesti se schimba cu o viteza uluitoare, iar ideile inovatoare se succed in mintea ta cu o repeziciune de domeniul fantasticului. Asteapta ca de-a doua parte a zilei pentru a-ti regasi linistea interioara si pentru a te hotari ce strategie alegi. Accepta cu inima deschisa ceea ce iti rezerva viata.

PESTI: Daca in prima parte a zilei inca este posibil sa ai parte de momente neplacute la locul de munca (probabil noi responsabilitati lasate pe umerii tai, probleme de rezolvat de care nu aveai deloc nevoie), lucrurile se linistesc dupa ora pranzului; tot atunci vei gasi si solutiile optime pentru a face lumina in jurul tau si pentru a organiza totul ca la carte. Ajuta-ti prietenii daca acestia au nevoie de tine. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.