17 october 2014, 14:30 Kaleidoscope views 14152
Video exploziv. Ce filmează camerele de supraveghere ale ISS în timp ce doi astronauţi fac reparaţii în exteriorul Staţiei
Photo: jurnalul.ro
17 october 2014, 14:30 Kaleidoscope views 14152

Video exploziv. Ce filmează camerele de supraveghere ale ISS în timp ce doi astronauţi fac reparaţii în exteriorul Staţiei

Camerele de supraveghere ale Staţiei Spaţiale Internaţionale au surprins momentul în care un obiect zburător neidentificat îşi face apariţia în timp ce doi astronauţi, Reid Wiseman şi Alexander Gerst, instalau un nou sistem electric pe sistemul de transport exterior al Staţiei.

Filmuleţul postat pe YouTube durează cinci minute şi a fost filmat în data de 7 octombrie. Până la această oră, NASA nu a comentat pe marginea acestui subiect, scrie The Mirror.

Ieri, doi astronauţi de pe ISS au efectuat cu succes o nouă ieşire în spaţiu pentru câteva reparaţii. Potrivit NASA, Reid Wiseman şi Barry Wilmore au încheiat misiunea după şase ore şi 34 de minute.

Sarcina lor a fost să înlocuiască un stabilizator de tensiune electrică, precum şi o cameră şi echipamente de televiziune. Ieşirea în spaţiu a celor doi astronauţi a fost transmisă în direct pe site-ul de internet al agenţiei spaţiale americane.

Source: jurnalul.ro

Keywords:

cosmos , video , ozn

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
3155 locuitori

Bravicea este un sat și comună din raionul Călăraşi. Este unicul sat din comuna cu același nume. Satul Bravicea, pe valea rîului Cula, se află la distanţa de 28 km de orașul Călăraşi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3 155 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.