08 august 2014, 14:40 Kaleidoscope views 36873
SSU a lansat o nouă versiune a prăbușirii Boeingului malaezian
Photo: airliners.net
08 august 2014, 14:40 Kaleidoscope views 36873

SSU a lansat o nouă versiune a prăbușirii Boeingului malaezian

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) a lansat propria versiune a accidentului Boeingului malaezian, care a avut loc în cerul deasupra estului rebel al Ucrainei la 17 iulie și care a luat viețile a 298 de persoane.

"Organele de drept și de informații ale Ucrainei au stabilit în cadrul anchetei atacului terorist împotriva Boeingului (...), că anume în acea zi, 17 iulie, în același timp, mercenarii și teroriștii din Federația Rusă planificau să efectueze un atac terorist împotriva avionului de pasageri al companiei "Aeroflot" – cursa Moscova - Larnaca", - a declarat șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Valentin Nalivaicenko.

Aceasta, a explicat oficialul, trebuia să devină "casus belli (motiv) pentru invazia trupelor Federației Ruse".

"Cel mai cinic, a explicat Nalivaicenko, este că ei erau dispuși să jertfească viețile cetățenilor ruși nevinovați".

El a precizat că rutele avioanelor malaezian și cel rusesc se intersectau deasupra localității Novonikolaevka. Caracteristicile de zbor ale aeronavelor erau aproape identice: avionul malaezian zbura la o altitudine de 10.000 de metri cu o viteză de 909 kilometri pe oră, cel rusesc – la o înălțime de 10.600 de metri, cu o viteză de 768 kilometri pe oră.

Separatiștii, potrivit lui Nalivaicenko, au primit ordin să plaseze lansatorul de rachete BUK în apropierea satului Pervomaiskoe, iar localități cu o astfel de denumire în regiunea Donețk sînt două. Datorită faptului că cei mai mulți dintre separatiști nu sînt localnici și nu puteau ști că există două sate cu același nume, s-a produs o confuzie și racheta a țintit un alt avion.

Aceasta este versiunea Serviciului de Securitate al Ucrainei, alte dovezi, decît cuvintele reprezentantului său, nu sînt.

Source: trends.md

Keywords:

avion , catastrofe , Ucraina

Comments

 (3)
  • #4 Alexey Reply Quote selected
    Гимпёныши опечалены, а так хотелось какашками в Россию покидать за это - жрите сами теперь.
  • #2 Stas Reply Quote selected
    Как всегда высосали из пальца новый бред.
  • #1 slavyan Reply Quote selected
    Полный атас. Ржал полчаса. Интересно сами эти так называемые Правоохранительные и разведывательные органы Украины верят в то что говорят? Обосрались в очередной раз - так и скажите.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
38 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Leordoaia a fost menționat documentar în anul 1861.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.