18 july 2015, 15:26 Kaleidoscope views 15093
Descoperire misterioasă făcută în India. Arheologii cer ajutorul NASA (VIDEO)
Photo: jurnalul.ro
18 july 2015, 15:26 Kaleidoscope views 15093

Descoperire misterioasă făcută în India. Arheologii cer ajutorul NASA (VIDEO)

Departamentul de arheologie şi cultură al statului Chhattisgarh, India, plănuieşte să ceară ajutorul NASA pentru a cerceta picturile rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite în regiunea Charama, districtul Kanker, anunţă LiveLeak, care citează Times of India.

Potrivit arheologului JR Bhagat, aceste picturi, care înfăţişează OZN-uri şi extratereştri, sînt asemenea celor care apar în filmele de la Hollywood asau Bollywood.

"Această descoperire demonstrează faptul că oamenii preistorici se poate să fi văzut sau imaginat creaturi de pe alte planete. Sunt necesare cercetări mult mai aprofundate pentru a găsi mai multe răspunsuri. Departamentul de arheologie din Chhattisgarh nu are un expert care să facă lumină în acest caz", a declarat JR Bhagat.

Source: jurnalul.ro

Keywords:

arheologie , NASA , India , descoperire , ozn

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.