03 july 2015, 09:42 Kaleidoscope views 18354
Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a văzut un OZN
Photo: descopera.ro
03 july 2015, 09:42 Kaleidoscope views 18354

Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a văzut un OZN

În anul 2005, astronautul Leroy Chiao, de pe Staţia Spaţială Internaţională, a văzut în spaţiu cîteva luminiţe ciudate. Cazul acesta este prezentat, alături de alte mistere legate de fenomenul OZN, într-un serial documentar care va fi difuzat de Science Channel.

Leroy Chiao a văzut mai multe lumini, care formau semnul V, undeva în spaţiu, iar aceste luminiţe păreau să zboare, ca şi cînd ar fi fost o navă spaţială.

Astronautul se afla în spaţiu, unde monta nişte antene pentru Staţia Spaţială, alături de un alt coleg, care însă nu a văzut nimic, pentru că se uita în altă parte.

Deşi i se pare ciudat ce a observat atunci, Leroy nu crede că a fost vorba de o navă extraterestră.

„Eu sînt sceptic, deşi cred că există şi alte forme de viaţă în Univers. Dar dacă există o civilizaţie mai avansată ca a noastră, care poate călători dintr-un univers paralel sau poate străbate mari distanţe în spaţiu, de ce nu vine să ia contact cu noi?" se întreabă el.

O posibilă explicaţie pentru ce a văzut atunci Leroy este că luminile erau ale unor bărci de pescuit de pe Pămînt, aşezate într-o anumită formaţie.

Documentarul difuzat de Science Channel, „NASA's Unexplained Files", va prezenta cazuri de observaţii OZN făcute de astronauţi în decursul timpului.

Source: www.descopera.ro

Keywords:

Mister , cosmos , extraterestri , ozn

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.