17 september 2011, 10:28 Kaleidoscope views 8988
17 september 2011, 10:28 Kaleidoscope views 8988

Moldoveanca Lilia Stepanova a uimit America

Potrivit Daily Mail talentata gimnastă Lilia Stepanova, în vîrstă de 24 de ani, originară din Chișinău, a ajuns în semifinalele concursului America's Got Talent. Datorită pregătirii fizice excelente ea a reușit să impresioneze publicul american prin programul său. Lilia Stepanova a dovedit  capacități uimitoare combinînd poziții gimnastice din cele mai dificile. Într-una din performanțele sale incredibile, ea lansează o săgeată dintr-un arc și nimerește într-o ţintă care se află la distanţă, folosind doar degetele de la picioare.

Lilia a moştenit capacitățile sale uimitoare de la părinţii săi, care au fost artişti profesioniști. A început să fac gimnastică de la vîrsta de patru ani, concomitent ocupîndu-se și de acrobație. A urmat un program foarte strict, care a disciplinat-o și a ajutat-o să-și atingă obiectivele.

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
0 locuitori

Chetrișul Nou este un sat din cadrul comunei Chetriș, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Fălești și la 152 km de Chișinău. În prezent satul este complet depopulat. Satul Chetrișul Nou a fost înființat în secolul XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.