Go to section: Music
08 february 2023, 16:00 Music views 963
La început de august, Satoshi își bucură fanii cu o nouă melodie
08 february 2023, 16:00 Music views 963

La început de august, Satoshi își bucură fanii cu o nouă melodie

Vlad Sabajuc aka Satoshi își bucură fanii cu o nouă melodie la început de lună. Ieri, 1 august, artistul a lansat piesa „Atîta Pot”. Muzica și textul au fost scrise de către tînăr, iar producție a fost făcută de Tensso aka Cătălin Temciuc. Clipul muzical este opera celor de la Mioritza Films, iar scenariul a fost realizat de către Vadim Papuc împreună cu Vlad Sabajuc (Satoshi).

În primele 16 ore de la lansare videoclipului muzical, piesa a adunat aproape 29 000 de vizualizări, 3 000 de link-uri și peste 100 de comentarii. În data de 2 august, cîntecul va fi în streaming, notează Noi.md cu referire la diez.

O parte din comentariile fanilor, puteți să le citiți mai jos

Sursă: YouTube/Satoshi/captură de ecran/secția comentarii

În continuare puteți asculta piesa.

Source: noi.md

Keywords:

muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
1861 locuitori

Limbenii Vechi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Limbenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Glodeni și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1861 de oameni. Satul Limbenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.