Go to section: Music
27 june 2011, 16:16 Music views 7030
27 june 2011, 16:16 Music views 7030

Un nume în folk-jazz-ul din Moldova - „3 art”

„3 art” – este un grup de folk-jazz din Moldova, Chișinău. Grupul aduce în scenă o viziune proprie asupra muzicii şi improvizaţiei, în care s-au îmbinat diferite stiluri, posedînd noţiunile de muzică jazz, clasică, funck, folclor realizează o serie de compoziţii, demonstrînd cît de diferită, pînă la infinit chiar, poate fi muzica şi cît de variat poate fi dialogul muzical.

Acest proiect a fost conceput în octombrie 2009, în formula de trio: Alexandru Arcuş − flaut, Dan Brumă – chitară si Gari Tverdohleb – cajon (instrument spaniol) − percuţie. Pe parcursul anilor „3 art” a cîntat pe aproape toate scenele din Chișinău, inclusiv pe scena festivalului de „Ethno-jazz”.

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
320 locuitori

Stîrcea este un sat din cadrul oraşului Glodeni, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Glodeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 locuitori. Satul Stîrcea a fost înființat în anul 1901.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.