Go to section: Music
21 august 2016, 14:25 Music views 28292
Brio Sonores ne va reprezenta Moldova la „Новая волна” (Video)
21 august 2016, 14:25 Music views 28292

Brio Sonores ne va reprezenta Moldova la „Новая волна” (Video)

După ce s-au făcut cunoscuți în România, talentații băieți de la „Brio Sonores" sunt determinați să cucerească și Rusia.

Astfel, trupa ne va reprezenta țara la unul din cele mai mari concursuri muzicale de acolo – New Wave (Новая волна), informează ZUGO.

Concursul va avea loc în perioada 3 - 9 septembrie la Soci și va întruni artiști care vor reprezenta țări precum Rusia, Italia, Bulgaria, Croația, Estonia și altele, potrivit ea.md.

De asemenea, pentru a spori șansele de cîștig ai reprezentanților Moldovei, îi putem ajuta cu un vot acordat online pe o platformă lansată de partenerii concursului, unde îți poți manifesta simpatia pentru cel care te-a cucerit cel mai mult.

Menționăm că, în 2014, Lidia Isac a reprezentat Republica Moldova la acest concurs. Cele mai bune rezultate la New Wave le-au avut Natalia Gordienco, ocupînd locul I în 2007. În 2003, interpreta Nelly Ciobanu a reușit să obțină locul II la acest concurs.

Source: zugo.md

Keywords:

concurs , muzica , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.