Go to section: Music
29 april 2016, 15:30 Music views 10511
Radu Sîrbu din O-Zone lansează prima piesă sub un nou pseudonim
29 april 2016, 15:30 Music views 10511

Radu Sîrbu din O-Zone lansează prima piesă sub un nou pseudonim

Radu Sîrbu, fost membru O-Zone, a lansat prima piesă sub pseudonimul Red Lyard - "When Love Is Gone". Artistul vine să cucerească publicul cu beatul actual și o poveste motivațională. Single-ul este compus de către Radu Sirbu, Geørge și Ana Sirbu, iar poezia vizuală este regizată de catre Ivan Kamensky.

„When Love Is Gone a venit într-un moment de inspirație și este mai mult decât o simplă piesă. În spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forță, un mesaj puternic care mi-aș dori să ajungă la urechile și sufletele tuturor ascultătorilor. Mă bucur că am reușit să 'îmbrac' acesta piesa într-un sound modern și să o aduc la cunoștința, dar mai ales la conștiința publicului larg", declara Red Lyard.

Videoclipul a fost filmat în două anotimpuri, în mai multe locații din București, iar personajul principal este în căutarea liniștii și a eului sau, după ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat naștere în studioul Rassada Music, în colaborare cu Cat Music, și va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale și stiluri inedite.

Source: diez.md

Keywords:

muzica , piesă , Radu Sîrbu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
1263 locuitori

Ursoaia este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1263 de oameni. Satul Ursoaia a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.