Go to section: Music
22 april 2016, 15:30 Music views 5805
MEVV are un nou videoclip
22 april 2016, 15:30 Music views 5805

MEVV are un nou videoclip

MEVV are un nou videoclip. Vezi producția VIDEO filmată tocmai în 20 de locaţii.

MEVV este unul dintre interpreții preferați ai Rodicăi Ciorănică. Prezentatoarea TV, s-a arătat impresionată de cel de-al 9-alea videoclip al interpretului.

Acesta este pentru piesa "O Mie" și a fost filmat încă anul trecut. În videoclip este arătată povestea unui om aflat în căutarea speranței și a dragostei.

Săptămîna viitoare Mevv te invită la un spectacol live, marca Cool Radio, unde va încerca să îmbine muzica și teatrul. Pe data de 25-26 aprilie, la Teatrul Alexe Mateevici, ora 19:00. Mai multe informații găsești pe pagina oficială de facebook.

Source: acasatv.md

Keywords:

muzica , videoclip

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
336 locuitori

Dimitrovca este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de locuitori,Satul Dimitrovca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.