Go to section: Music
04 august 2015, 11:55 Music views 13432
Eduard Romanyuta a început turneul de promovare pentru Eurovision 2015
Photo: youtube.com
04 august 2015, 11:55 Music views 13432

Eduard Romanyuta a început turneul de promovare pentru Eurovision 2015

Reprezentantul Republicii Moldova la concursul european de muzică Eurovision Song Contest 2015, Eduard Romanyuta, s-a aflat ieri, 6 aprilie, la Tbilisi (Georgia). El şi-a început turneul de promovare europeană a piesei sale „I want your love", informează portalul TRM.MD.

Un moment cheie a fost întâlnirea lui Eduard la Primul canal al Televiziunii publice georgiene cu Sophie Gelovani, reprezentanta la Eurovision 2013 în duetul cu Nodi Tatishvili din partea Georgiei. Nu este o pură coincidență, pentru că în aceste zile se împlinesc exact trei ani de când Eduard a participat în show-ul „10+10", coproducția radiodifuzorilor naționali din Ucraina și Georgia. Atunci cei doi interpreți au evoluat cu o serie de duete, interpretând piese în limbile materne a celor doi, dar și hituri internaționale.

Interpretul susținut câteva interviuri în emisie directă la posturile de radio „Час Пик" și „Фортуна". Tot ieri, 6 aprilie, el a participat în cadrul programului matinal de la Primul canal al Televiziunii publice georgiene și la postul TV „Music Box" din Tbilisi.

Anterior, Eduard Romanyuta a declarat că în programul turneului său european de promovare a piesei sale „I want your love" sunt incluse și alte țări: Armenia, Estonia, Letonia, Olanda, Marea Britanie, etc.

Source: trm.md

Keywords:

Eurovision , 2015 , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1526
Populația:
3775 locuitori

Puhăceni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Puhăceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3775 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1526.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.