Go to section: Music
21 october 2014, 11:28 Music views 8678
Moldoveanul Andrew Rayel în topul celor mai buni DJ din lume
Photo: Facebook.com/Andrew Rayel
21 october 2014, 11:28 Music views 8678

Moldoveanul Andrew Rayel în topul celor mai buni DJ din lume

Clasamentul Top 100 DJ MAG a dezvăluit, în sfîrșit, numele celor mai buni DJ din lume. Surpriză: în primii 25 se află și moldoveanul de 22 de ani Andrew Rayel! Potrivit redactorilor revistei, tînărul DJ originar din Călărași a urcat patru poziții și se poziționează, acum, între DJ-ii R3HAB și Above & Beyond, scrie pentruea.md.

Potrivit wegotthiscovered.com, clasamentul realizat în acest an de către publicația Top 100 DJ MAG se bazează mai degrabă pe popularitate decît pe talent, iar de aici conchidem că Andrei Rață, alias Andrew Rayel ar fi meritat un loc mai de frunte, în clasament.

Altfel vorbind, cei 100 de DJ au fost poziționați astfel în baza unui sondaj efectuat în rîndul fanilor.

Potrivit sondajului efectuat, învingător în clasament s-a dovedit a fi DJ-ul Hardwell. Acesta, de altfel, s-a dovedit învingător pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, pentru a-l detrona pe DJ van Buuren, Hardwell a lansat o serie de single-uri de succes și a desfășurat o campanie agresivă de social media.

Source: unimedia.info

Keywords:

muzica , moldovenii , top

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
675 locuitori

Bobeica este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobeica, Draguseni și Dahnovici. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Bobeica a fost menționat documentar în anul 1698.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.