Go to section: Music
25 april 2014, 14:07 Music views 15464
El - moldovean, copilul – cetățean american. Constantin Moscovici, despre fericirea de a fi tată (VIDEO)
Photo: acasatv.md
25 april 2014, 14:07 Music views 15464

El - moldovean, copilul – cetățean american. Constantin Moscovici, despre fericirea de a fi tată (VIDEO)

Valentina, soția naistului Constantin Moscovici a adus pe lume un baietel pe nume Cristofer, la 45 de ani. Copilasul a fost asteptat de foarte mult timp in familia lor si iata ca minunea s-a intamplat. Cuplul Moscovici au incercat sa ascunda sarcina de ochii curiosi ai presei si publicului, Valentina nascand in America.

Aceasta bucurie a fost impartita si de fiul mai mare al naistului, Victor: "El dintotdeauna si-a dorit un fratior mai mare, si iata ca s-a intamplat. Acum glumeste ca nu-l vom mai presa atat."

Acum ca Cristofer este cetatean american cu acte in regula, Constantin si Valentina Moscovici spun ca se vor stabili in Miami pentru ceva timp. Ba mai mult, naistul a incheiat un contract cu un producator american si planifica sa scoata un album de muzica latino.

Source: acasatv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
364 locuitori

Petrovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Petrovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.