15 march 2022, 18:30 Celebrities views 3454
S-a stins din viață Andrei Cheptene
Photo: noi.md
15 march 2022, 18:30 Celebrities views 3454

S-a stins din viață Andrei Cheptene

S-a stins din viață Andrei Cheptene, distins economist și un minunat diplomat, informează Noi.md.

Pe parcursul vieții Andrei Cheptene a desfășurat o vastă activitate, a fost Ministru al Relațiilor Economice Externe în perioada anilor 1992-1994; a fost reprezentant permanent, Ambasador al Republicii Moldova pe lîngă Oficiul O.N.U. la Geneva; a activat în Comisia Națională TEMPUS pentru problemele transeuropene de cooperare în domeniul învățămîntului superior și în Comisia guvernamentală pentru reglementarea comerțului exterior, investițiilor, asistenței tehnice și ajutorului umanitar; în calitatea sa de savant, doctor în științe economice, conferențiar universitar, prorector USEM a fost preocupat de domenii importante pentru dezvoltarea comunitară în secolul XXI.

 

Source: noi.md

Keywords:

economist , diplomat , moarte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
573 locuitori

Medeleni este un sat din cadrul comunei Petreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 573 de oameni. Satul Medeleni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.