13 september 2016, 14:45 Celebrities views 3020
Adrian Ursu îl critică pe Pașa Parfeni
13 september 2016, 14:45 Celebrities views 3020

Adrian Ursu îl critică pe Pașa Parfeni

Interpretul Adrian Ursu, nu este de acord cu gestul făcut de colegul său Pașa Parfeni la concertul dedicat Zilei Independenței.

„Eu consider că nu trebuia să folosească acel concert pentru a promova mesaje personale. Poți să faci asta în altă parte. Dar rămîne la discreția fiecăruia ce face și ce vrea să facă. Totuși, dacă faci ceva, trebuie să ții cont și de alți oameni", a declarat Ursu în cadrul emisiunii „O seară perfectă", de la Acasă TV.

Interpretul mai spune că nu cunoaște prea multe nici despre incidentul de pe 31 august, cînd de Ziua Limbii Cătălin Josan ar fi fost interzis să evolueze pe scena din PMAN, pentru ca să nu repete gestul lui Parfeni. „Probabil că eu încă sînt în vacanță. Am auzit și eu că nu a mai fost invitat, deoarece nu a fost la ultima repetiție. Dar pot să vă spun că rămîne la discreția fiecăruia ce face și cum face. Sîntem liberi și independenți, dar trebuie să ne asumăm și responsabilitatea pentru ceea ce facem", a conchis Adrian Ursu.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
1472 locuitori

Plop este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Plop este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 246 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1472 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1599.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.