07 april 2016, 10:45 Celebrities views 35525
Clovnul care a dăruit toată viața fericire și zîmbete are nevoie de ajutor! (Video)
07 april 2016, 10:45 Celebrities views 35525

Clovnul care a dăruit toată viața fericire și zîmbete are nevoie de ajutor! (Video)

Veaceslav Iacovlev, cel care pe parcursul vieții sale a dăruit doar fericire și multe zîmbete, acum se confruntă cu o boală grea și are nevoie de susținerea și ajutorul nostru.

Chiar dacă viața îl pune la încercări grele, el continuă să zîmbească și nu lasă boala să îl doboare:

"Mă bucură inspirația pe care o am, soția mea, care este mereu alături și astfel îmi este mai ușor", a declarat Veaceslav pentru TVC21.

Din cauza unei limfome la măduva spinării, renumitul clovn a ajuns pe masa de operație, iar de atunci a urmat un coșmar pentru familie și apropiații săi.

Veaceslav vrea să devină pas cu pas omul care a dăruit fericire, iar alături de el sunt prietenii, colegii de breaslă și cei care îl susțin. Ei încearcă să facă tot posibilul pentru a aduna suma de care este nevoie.

Pentru a putea supraviețui, Veaceslav are nevoie de un tratament în Germania, care costă 60 de mii de euro. Familia speră că va aduna acești ani, deoarece bărbatul deja este așteptat la clinica de peste hotare.

Soția lui Veasceslav vine cu un mesaj către toți: "Clinica din Munchen este gata să ne primească curînd. Orice ajutor din partea voastă va fi pentru noi o bogăție enormă, pentru că astfel veți salva o viață și veți dărui copilului meu un tată", a spus femeia.

Toți cei care vor să întindă o mână de ajutor, pot apela la numărul de telefon +373 69 27 09 14, Ilona Iacovlev.

Sursa: realitatea.md

Keywords:

ajutor , boala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1735
Populația:
3108 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Gherşunovca, Buschi și Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Vărăncău alcătuia 3108 de locuitori în anul 1997. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1735.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.