24 march 2024, 11:00 Moldovan reality views 827
Partidul Socialiștilor și-a ales președintele
24 march 2024, 11:00 Moldovan reality views 827

Partidul Socialiștilor și-a ales președintele

Ieri a avut loc cel de-al 19-lea Congres extraordinar al Partidului Socialiștilor din Moldova, în cadrul căruia a fost ales președintele acestuia.

A fost reales fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon, dar Zinaida Greceanîi, aleasă președinta de onoare a partidului, transmite Noi.md.

Anterior, Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Moldova, după ce a discutat situația politică din țară, a adoptat o declarație în care a condamnat activitatea autorităților, considerînd că aceasta este contrară intereselor naționale ale Republicii Moldova, s-a opus categoric organizării unui referendum constituțional în favoarea integrării europene și și-a exprimat disponibilitatea de a coopera cu toate forțele politice sănătoase care împărtășesc obiectivul schimbării actualei puteri.

Source: noi.md

Keywords:

PSRM , Igor Dodon , preşedinte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.