22 march 2022, 12:30 Moldovan reality views 2003
Reluarea zborurilor spre și din Rusia - o enigmă
Photo: xn--35-dlcmp7ch.xn--p1ai
22 march 2022, 12:30 Moldovan reality views 2003

Reluarea zborurilor spre și din Rusia - o enigmă

Începînd de luni, 21 martie, ora locală 12:00, o porțiune a spațiului aerian național s-a redeschis pentru aeronavele civile și de stat. Chiar și așa, zboruri spre și din Federația Rusă se pare că nu vor fi operate în viitorul apropiat.

Contactată de Noi.md, Olga Botnari, specialist Marketing din cadrul Avia Invest, spune că abia peste o săptămînă se va ști dacă vor fi programate zboruri spre Rusia, pentru că doar Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) decide.

Pe de altă parte, reprezentanții AAC declară că „Republica Moldova nu a impus restricții cu privire la operarea zborurilor spre și din Federația Rusă. Totuși, fiecare operator aerian în parte decide cînd reia zborul și spre ce destinație”.

 Am bătut și la ușa companiei aeriene „Air Moldova”, unde ni s-a comunicat că nu se cunosc informații privind operarea zborurilor spre Rusia.

De precizat că, tot din 21 martie, rutele de autobuz dinspre și spre Moscova au fost reluate. Doar că itinerarul, care ocolește acum Ucraina este mult mai lung, respectiv, și prețul e de două ori mai mare, costul unui bilet ajungînd pînă la 4.000 de lei.

 

 

Source: noi.md

Keywords:

reluarea , zbor , Moldova , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.