21 august 2021, 09:30 Moldovan reality views 2470
21 august 2021, 09:30 Moldovan reality views 2470

Și sîmbăta la muncă: Toți bugetarii ies astăzi în oficii

Pentru a se odihni cinci zile la rînd, bugetarii vor trebui să iasă astăzi la lucru pentru a recupera ziua de 30 august. O decizie în acest sens a fost luată pe 14 iulie de către Guvern.

Astfel, pentru autoritățile și instituțiile publice, ziua de 21 august se va considera zi lucrătoare, iar ziua de 30 august - zi de odihnă, scrie sputnik.md.

Ministerele și alte autorități administrative centrale vor asigura astăzi activitatea eficientă a unităților subordonate. Pentru unitățile din sectorul real al economiei naționale, prezenta hotărîre are caracter de recomandare.

În schimb, săptămîna viitoare, bugetarii vor avea parte de o minivacanță de cinci zile. De Ziua Independenței, pe 27 august, bugetarii au liber în mod tradițional. Apoi urmează două zile de weekend, iar marți, 31 august, este Ziua Limbii Romîne, declarată oficial zi liberă. Rămîne doar ziua de luni, 30 august, care a fost anunțată liberă pentru ca bugetarii să poată avea o minivacanță.

Source: sputnik.md

Keywords:

zi liberă , bugetari

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
3017 locuitori

Izbişte este un sat şi comună din raionul Criuleni. Izbişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3017 oameni. Izbiște a fost menționat documentar în anul 1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.