13 december 2012, 12:42 Moldovan reality views 4858
13 december 2012, 12:42 Moldovan reality views 4858

Se introduc restricții de circulație pentru transportul de mare tonaj

Din cauza vremii, autoritatile vin cu restricții provizorii pentru circulația mijloacelor de transport de mare tonaj cu greutatea de peste 3,5 tone, care nu sunt echipate corespunzător cerinţelor sezonului de iarnă, anunță tv7.md.

Poliţia Rutieră intervine cu un apel către conducătorii auto care conduc asemenea unități de transport, să se abțină de la deplasarea pe drumurile naţionale, iar înainte de a porni la drum să se informeze despre avertizările emise de Serviciul Hidrometeorologic de Stat şi SA Drumuri.

Șoferii care nu se vor conforma cerințelor, riscă să fie documentați în conformitate cu legislația în vigoare de către inspectorii rutieri, care vor asigura control pe toate traseele din ţară. Restricțiile menționate se referă doar la circulația transportului de mare tonaj.

Poliția Rutieră recomandă participanților la traficul rutier să fie prudenți și să se conformeze cerințelor legale pentru a evita blocarea traficului rutier şi crearea ambuteiajelor.

Keywords:

lege

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3025 locuitori

Olişcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Olişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Șoldănești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3025 de oameni. Prima atestare documentară a localității cu numele „satul lui Oleșco” datează din 20 decembrie 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.