11 june 2020, 16:00 Moldovan reality views 3091
”Aș vrea să menționez ospitalitatea și bunătatea poporului moldovenesc”
11 june 2020, 16:00 Moldovan reality views 3091

”Aș vrea să menționez ospitalitatea și bunătatea poporului moldovenesc”

Interviu cu deputatul Millie Majlis (Parlamentul) al Republicii Azerbaidjan, Rufat Guliev

Stimate domnule Guliev, ați făcut parte din misiunea de observare a Adunării Parlamentare a CSI, care a sosit în Moldova pentru a monitoriza mersul alegerilor prezidențiale din țara noastră. Cine, în afară de dvs., a făcut parte din delegația azeră și cînd ați ajuns la Chișinău?

Delegația a fost condusă de vicespeakerul Parlamentului Republicii Azerbaidjan, coordonatorul misiunii Adunării Interparlamentare a CSI de monitorizare a alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, multstimatul Adil Aliev. În componența delegației au făcut parte deputatul Parlamentului Azerbaidjanului Sabir Gadjiev, pe linia comitetului executiv al CSI – deputatul Ramin Mamedov, precum și secretarul General Adjunct al Consiliului AIP a CSI – reprezentantul plenipotențiar al Milli Majlis Republicii Azerbaidjan, Aydin Djafarov. Delegația noastră a sosit în frumoasa voastră capitală în seara zilei de 27 octombrie curent.

Continuarea articolului citiși pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , ambasador

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.