06 july 2020, 15:00 Moldovan reality views 5563
Roibu: Guverul român ne-a trimis „gunoaie” (Video)
06 july 2020, 15:00 Moldovan reality views 5563

Roibu: Guverul român ne-a trimis „gunoaie” (Video)

Anume așa a catalogat ajutorul umanitar oferit Republicii Moldova de către România Emanuel Ungureanu, Vicepreședintele Comisiei pentru sănătate a Camerei Deputaților din România, spune Dumitru Roibu liderul mișcării"Urmașii lui Ștefan".

"Eu cred că s-a dorit, sub paravana izbăvirii de un lot de echipament medical de proastă calitate și ineficient de către guvernul român, să ni se prezinte un lot de ajutor umanitar, fie el și în valoare de peste 3 mil. de euro.

Acest echipament nu este eficient în lupta cu COVID-19, atunci la ce bun ne-a fost prezentat nouă drept ajutor ?

Dacî vă mai amintiți fastul cu care a pornit acel convoi din Piața Victoriei de la București, cu mesajul celor „30 de ani de la podul de flori” și cum dorea să se ajungă la Chișinău, în PMAN ?

Vă mai amintiți ura unioniștilor de profesie de la Chișinău, dar și a multor oameni duși de nas de acest Joc al guvernanților corupți de la București ?

Eu cred că a fost o miză perversă a guvernului Orban, care mai îndrăznește să se dea cu părerea despre situația de la Chișinău. Dar, felul în care partea moldavă a primit acest lot umanitar a fost corectă, iar timpul a demonstrat acest lucru" , se arată în mesajul lui Roibu.

Totodată, acesta spune că din păcate, mesajul celor de la București cu „podul de flori” s-a dovedit a fi doar un „pod al corupției”, care pornește din România, însă nu are cum să termine în Moldova, pentru că aici este altă abordare, profesionistă și mai puțin populistă.

Source: noi.md

Keywords:

Dumitru Roibu , Romania , ajutor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2730 locuitori

Sadova este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Sadova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Amplasat în zona Codrilor, satul Sadova este situate la o distanţă de 14 km de oraşul Călăraşi şi la 48 km de Chşinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2730 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sadova datează din anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.