17 september 2012, 13:12 Moldovan reality views 13714
17 september 2012, 13:12 Moldovan reality views 13714

Moldovenii nu susțin unioniștii!

Marșul unioniștilor români de la Chișinău a întrunit cel mult 1,2 mii de persoane din numărul declarat de 10 mii. Manifestația s-a desfășurat ieri, 16 septembrie, și a fost supravegheată de un număr impunător de polițiști și reprezentanți ai organelor de ordine îmbrăcați în civil, relatează moldnews.md.

Cu sloganuri de susținere a unirii celor două țări, pe străzile Chișinăului au defilat reprezentanții platformei civice Acțiunea2012, Partidului Național Român, Consiliului Unirii, Mișcării Național Creștine, reprezentanții fan-cluburilor de fotbal, foști activiști ai frontului popular, etc.

Deși coloanele participanților la marș s-au întins pe distanțe mari, la „Teatrul verde” din parcul „Valea morilor” din capitală unioniștii au ocupat doar o pătrime din locuri, fapt care sugerează că nu s-a reușit întrunirea numărului planificat al participanților de 10 mii.


    



Keywords:

mars , Romania , Moldova , unire

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.